29 de juny del 2011

Els Mossos detenen el presumpte assassí d'una dona de 73 anys a Tortosa



Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres a l'estació de tren de Tortosa, al voltant de dos quarts de dotze del matí, el presumpte autor de la mort d'una dona de 73 anys, aquest dilluns en un habitatge del barri del Garrofer. Així ho ha avançat l'Agència Catalana de Notícies (ACN) aquest migdia. Segons fonts properes a la investigació, el detingut es tracta d'un home de nacionalitat italiana i de 49 anys, a qui la policia catalana ja tenia identificat. A més, els agents han trobat empremtes dactilars al lloc dels fets que corresponen amb les de la persona que habn detingut. Els Mossos d'Esquadra han confirmat la detenció del sospitós, però encara no han donat més detalls. La policia catalana va activar un dispositiu just després del crim, que consistia en vigilar i controlar les entrades i les sortides de Tortosa, tant pel que fa a carreteres com a les estacions de transport públic.

Els fets es van produir dilluns a la tarda al número 11 del carrer Murada de Sant Joan. La víctima era Pilar Llaó Vallès, de 73 anys, que va aparèixer a casa seua amb signes de violència. La dona va morir escanyada, i el mòbil de l’assassinat podria ser el robatori. Una altra hipòtesi és que la víctima coneixia el seu assassí. De fet, el pany de la porta de la casa no estava forçat, i no hi havia indicis d’un intent de robatori a l’interior de l’immoble. D’altra banda, alguns testimonis van veure saltar un home pel balcó de la casa, i és a partir de la seua descripció que es buscava el principal sospitós. La mort de Pilar Llaó ha provocat una gran commoció als barris de Santa Clara i del Garrofer, al nucli antic de Tortosa, on la dona era molt coneguda. Llaó vivia envoltada de gats i era molt amable amb els veïns, sobretot amb els xiquets, als qui sovint regalava caramels.

Imatge: Canal 21 Ebre

6 comentaris:

  1. Si és un immigrant, carnassa per a PxC.

    ResponElimina
  2. Si és italià, menys, Lluis.

    ResponElimina
  3. Jo no suposaria tant, Ximo.

    ResponElimina
  4. Jo tampoc donaria res per suposat, però també està clar que no estem davant tant d'una qüestió de nacionalitats (tot i que també) com de color de la pell.

    ResponElimina
  5. És trist que la nacionalitat de l'assassí puga generar brots xenòfobs. Crec que això és la demostració que tenim un problema greu i que l'hem de solucionar. La convivència a la nostra ciutat hauria de ser una prioritat política imminent.

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta