28 de juliol del 2011

El Delta Sound Festival busca a contra-rellotge una alternativa a l'Eucaliptus

L'organització del Delta Sound Festival (DSF) està treballant a contra-rellotge per aconseguir celebrar el festival en algun espai del delta de l'Ebre el proper 6 d'agost, tal i com estava anunciat. De fet, al web del DSF hi ha un compte enrere amb els dies, les hores, els minuts i els segons que falten per a l'inici del festival, i al ServiCaixa encara és possible adquirir les entrades per a l'esdeveniment musical.

Divendres passat, l'Ajuntament d'Amposta va comunicar que els canvis en la normativa i les pressions veïnals impedien celebrar enguany el DSF a la platja de l'Eucaliptus. A través de diversos comunicats oficials, l'últim dels quals ha estat emès aquest vespre a través de la pàgina de Facebook, l'organització ha lamentat la falta de suport del consistori de la capital del Montsià, així com els "impediments burocràtics" que s'estan trobant per celebrar el DSF en una altra ubicació. Fins i tot parlen que hi ha alguna "mà negra" que els està perjudicant en el procés, i que hi ha gent que voldria "fer-lo desaparèixer per sempre". L'organització espera poder anunciar aquest divendres quin és l'emplaçament alternatiu del DSF, tot i que no descarten haver de comunicar la suspensió definitiva del festival.

Aquest dilluns, l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, va explicar al ple de l’Ajuntament que el consistori va abandonar l’organització del DSF en conèixer que el Departament d’Interior obligava els organitzadors a presentar un pla d’autoprotecció amb tres mesos d’antelació. Per tant, tenint en compte la responsabilitat de l'Ajuntament si hi hagués qualsevol incident a lamentar, es va optar per deixar de banda les gestions per celebrar el DSF a la platja de l'Eucaliptus. Tanmateix, Ferré també va assenyalar que els organitzadors no descartaven reduir l'aforament a un màxim de 5.000 persones, per no haver de presentar l’esmentat pla d’autoprotecció. D’altra banda, segons que ha informat l'Ajuntament d'Amposta, les dues associacions de veïns de la urbanització dels Eucaliptus havien mostrat certa inquietud davant l’esdeveniment, ja que en les edicions anteriors havien patit greus danys en propietats privades. Els representants de les associacions veïnals s’havien dirigit a l’Ajuntament per demanar que s’acomplissin certs requisits, fent responsable el consistori en cas d’incompliment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta