28 de juliol del 2011

Roquetes tira endavant les últimes obres al polígon d’Imsa-Tamsa


L’Ajuntament roquetenc aprova els treballs a la urbanització dels terrenys del polígon industrial del raval de Cristo · Aigües de Catalunya presenta un contenciós administratiu contra el consistori per l'adjudicació a Sorea del contracte del servei d'aigua potable ·

El ple de l’Ajuntament de Roquetes ha aprovat aquest dimarts, per unanimitat, el projecte de les obres complementàries que han de posar punt i final al llarg procés per urbanitzar els terrenys de l’antiga Imsa-Tamsa, al raval de Cristo. El projecte, que acumula un retard de quatre anys, té un pressupost de 366.000 euros. El regidor Sisco Ollé, portaveu del grup d’Esquerra al govern municipal, ha explicat que l’Ajuntament ha hagut de superar diversos entrebancs, però que finalment -al setembre- es podran adjudicar les obres per dignificar el polígon del raval de Cristo i el carrer de les Escoles. De fet, també s’obrirà un nou carrer entre el carrer Sagrat Cor i el carrer Tarragona. El portaveu del grup de CiU, Gerard Gas, també al govern del republicà Francesc Gas, ha volgut destacar la importància que tindrà el polígon del raval de Cristo per al municipi de Roquetes. De fet, al marge d’atraure noves inversions, Gas ha remarcat que les obres també serviran per consolidar les empreses que ja hi ha instal·lades als terrenys de l’antiga Imsa-Tamsa.



Contenciós administratiu · D’altra banda, el ple de Roquetes ha acordat deixar en mans dels serveis jurídics de la Diputació de Tarragona el contenciós administratiu que la companyia Aigües de Catalunya ha interposat a l’Ajuntament. L’empresa, que al març d’enguany va quedar segona en el concurs públic, no està d’acord amb el fet que Roquetes renovés amb Sorea el contracte de gestió del servei públic d’abastament d’aigua potable. Sobre aquest tema, tot i que ha defensat el procés d’adjudicació per part de l’Ajuntament, el PSC ha preferit abstenir-se. La portaveu socialista, Imma Casado, ha lamentat que el govern municipal no convoqués una junta de portaveus per informar-los del tema, en lloc de fer un decret d’alcaldia per derivar la qüestió als serveis jurídics de la Diputació.

Sorea s’encarregarà de la gestió de l’aigua potable de Roquetes durant els propers 15 anys. Al març passat, la mesa de contractació va valorar l’oferta de Sorea amb 95,25 punts, mentre que la proposta tècnica i les condicions econòmiques d’Aigües de Catalunya, l’empresa que ara ha presentat el contenciós administratiu, va rebre 90,5 punts.




 Imatge Canal 21 Ebre
Vídeos Antena Caro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta