27 de juliol del 2011

El jutjat del social de Tortosa, a l’antiga comissaria dels Mossos

Les obres del nou palau judicial no començaran fins al 2013 i caldrà traslladar el jutjat del social a l’antiga comissaria dels Mossos ·

El jutjat del social de Tortosa es traslladarà de manera temporal a l’antiga comissaria dels Mossos d’Esquadra, al barri de Ferreries. Així ho ha anunciat aquest dimecres la consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, durant una visita a Tortosa i després de reunir-se amb l’alcalde de la ciutat, Ferran Bel. En aquest sentit, la consellera de Justícia i l’alcalde han acordat que el trasllat es farà efectiu durant el proper mes d’octubre, amb l’objectiu de solucionar els problemes de falta d’espai que té actualment l’edifici dels jutjats de Tortosa. La posada en funcionament del jutjat d’instrucció número cinc, a principis d’aquest 2011, ha acabat de saturar les instal·lació de l’edifici judicial.

L’Ajuntament cedirà l’antiga comissaria dels Mossos d’Esquadra de manera gratuïta, un cop que l’edifici tornarà a mans municipals a canvi dels terrenys cedits a Interior per construir-hi l’actual comissaria regional de la policia de Catalunya. La nova seu provisional del jutjat del social de Tortosa funcionarà a l’antiga comissaria, al costat del centre comercial Simply, fins que el Departament de Justícia puga construir el nou edifici judicial, al carrer de la Mercè. En aquest sentit, la consellera Fernández Bozal ha confirmat durant la seua visita a Tortosa que les obres no començaran abans de l’any 2013, a causa del procés de modernització de l’oficina judicial i del nou calendari d’equipaments de la Generalitat.

A banda, el nou palau judicial ha acumulat diversos retards, a causa de les modificacions del projecte i d’una sèrie de campanyes d’excavacions arqueològiques. El nou palau judicial té un pressupost de cinc milions d’euros i serà un element important en la reconstrucció del barri del Castell, un dels més degradats del nucli antic de Tortosa.


Imatge Canal 21 Ebre

7 comentaris:

  1. Ja esta be,aixi se li donara us ha un edifici q al pas q anava podia convertir-se en un edifici "ecoselvatic". la llastima es que es gastaran uns diners en posar-lo en funcionament.I algun advocat o funcionari es tornara boig entran i surtin de Tortosa.

    ResponElimina
  2. Ep, que Ferreries no es Tortosa ?

    ResponElimina
  3. Pesteta es un parlar, Vull dir surtir i entrar al centre de Tortosa q sol estar mès col.lapsat

    ResponElimina
  4. A veure si ens ho expliquen be. Els retards han estat a causa de les modificacions del projecte. I per què l'han modificat tant cops?

    Qui és el responsable del projecte? Un inepte?

    No ho entenc

    ResponElimina
  5. ...Yuca no sap que rectificar es de savis ?

    ResponElimina
  6. ...o de gent que no té clar lo que vol.
    Això és on estava lo Gato Negro?

    ResponElimina
  7. No sé el que t'és més familiar, però crec que on està és davant de la biblioteca Marcel·li Domingo i l'església de la reparació

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta