29 de juliol del 2011

Èxit de la Festa del Renaixement a Android

Més de 200 persones es descarreguen l’aplicació gratuïta de la Festa del Renaixement per a mòbils amb Android ·

L’edició d’enguany de la Festa del Renaixement, que Tortosa va acomiadar diumenge passat, ha estat la primera que ha tingut un programa de mà totalment digital. I l’aplicació de la Festa del Renaixement per a telèfons mòbils amb sistema Android ha estat un èxit. Més de 200 persones van descarregar-se l’aplicació a través del servei Market del sistema operatiu de Google, per accedir al programa de la Festa del Renaixement, al llistat dels restaurants que participaven en el Mengeu de Festa, a la carta de menús, i a diversos serveis com el mapa d’espectacles, les tavernes de la Ruta de la Saboga, els pàrquings, i els espais d’interès. L’aplicació de la Festa del Renaixement per a telèfons Android ha estat una iniciativa del col·lectiu EbreAndroid, amb la col·laboració tècnica de TarracoDroid.

L’aplicació de la Festa del Renaixement al servei Market dels telèfons intel·ligents amb Android es podia descarregar i utilitzar de manera totalment gratuïta, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa. En la portada de l’aplicació hi havia diverses opcions a escollir, com ara un calendari, un mapa, un accés a la pàgina de Facebook de la Festa del Renaixement, un enllaç directe al web oficial, i un accés ràpid a la informació gastronòmica del Mengeu de Festa. De fet, la presentació de l’aplicació per a Android de la Festa del Renaixement es va fer al mercat municipal, aprofitant que també es presentava el programa de les jornades gastronòmiques organitzades per l’associació de restauradors Platigot amb motiu de la festa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta