4 de juliol del 2011

Flors dels 'indignats' de Tortosa per ICV i PSC, que donen suport a la moció


En marxar del saló de sessions, els 'indignats' de Tortosa han abandonat al terra de la sala de plens les flors que portaven per celebrar una improbable aprovació de la moció popular perquè l'Ajuntament demanés la dimissió del conseller d'Interior, Felip Puig, i la reprovació institucional dels alcaldes de Barcelona i Lleida. La proposta, que s'havia presentat al ple amb el suport de 298 signatures validades, també reclamava "rebutjar i reprovar l'actuació dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Barcelona" per l'actuació policial en els desallotjaments del 27 de maig a la plaça Catalunya i Ricard Vinyes de Barcelona i Lleida, respectivament. Els únics que han vist celebrada unànimement la seua posició amb flors han estat els dos regidors d'ICV, Jaume Forcadell i Jordi Jordan, pel seu vot favorable a la moció popular. Els tres regidors socialistes (Antoni Sabaté, Núria Chertó i Dolors Bel) també han donat suport a la moció, però la votació ha agafat per sorpresa la majoria dels 'indignats', que potser no s'esperaven aquesta posició dels socialistes. Només algun 'indignat' ha aixecat tímidament la seua flor.

2 comentaris:

  1. Veig que La Marfanta fa seua l'aspiració de ICV de convertir-se en el pal de paller de l'esquerra a Tortosa.
    Mentre al titular de l'altra noticia, les targetes van de major a menor ( CiU, ERC, PP i PxC ) a aquesta, les flors van de menor a major ( ICV PSC )
    Dis-me "tiquis-miquis"

    ResponElimina
  2. Cucafera tiquis-miquis, la Marfanta d'Iniciativa?
    Somies truites. El titular segueix l'ordre amb que es va produir la votació. Van començar pels partits que tenen menys representació i van acabar amb el manifest proguvernamental, com no podia ser d'altra manera, de Meritxell Roigé, després d'infravalorar el nombre de signatures que recolzaven la moció, respecte del total de la població de Tortosa.
    Jo li podria dir que dels 38000 habitants de Tortosa, no tots estan en edat de signar res ni de votar, i que el seu partit ha estat votat per ...quants ciutadans?
    Una mica més de respecte!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta