5 de juliol del 2011

Targeta roja dels 'indignats' de Tortosa a CiU, ERC, PP i PxC per frenar la moció


Uns quaranta 'indignats' han presenciat aquest dilluns al vespre el ple de l'Ajuntament de Tortosa en què se sotmetia a votació la moció popular que reclamava la dimissió del conseller d'Interior, Felip Puig, i la reprovació dels alcaldes de Barcelona i Lleida, Jordi Hereu i Àngel Ros, arran dels fets del 27 de maig passat. Els 'indignats' han mostrat targetes roges als portaveus dels grups municipals que han votat en contra o  s'han abstingut en la votació, tot fent possible que l'Ajuntament rebutgés la moció popular.

Així, el primer en veure les targetes roges ha estat el portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC), Jordi Casanova, que s'ha abstingut advertint que el moviment 15-M hauria d'haver demanat tots els permisos, per evitar que les seues acampades esdevenguessin "campaments il·legals". Tot seguit, també ha vist targetes roges el portaveu d'Esquerra, Josep Felip Monclús, que s'ha abstingut adduint "respecte institucional" cap als alcaldes de Barcelona i Lleida, "elegits democràticament". El portaveu del PP, Xavier Dalmau, no ha fet ús de la paraula, excepte per confirmar el seu vot en contra de la moció, i també ha vist targetes roges. Finalment, la portaveu de CiU, Meritxell Roigé, ha anunciat el vot contrari de la federació nacionalista. L'argument que més ha molestat els 'indignats' ha estat quan Roigé eximia de qualsevol responsabilitat els membres dels cossos policials. Així, els 'indignats' han criticat a tavés d'un comunicat que la portaveu de CiU haja dit que "ni la població ni els partits polítics poden jutjar l'actuació dels cossos policials”. Quan l'alcalde, el també convergent Ferran Bel, ha fet el recompte final i ha donat la moció per rebutjada, els 'indignats' s'han aixecat de les cadires per mostrar les seues targetes roges al consistori.

4 comentaris:

  1. Diguem amén!
    Amb les mans darrera!
    Com en altres temps!
    Ética! I aviam si s'aprenen el diccionari.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Carpe diem Mossos d'Esquadra!!! Feu terra cremada a tota aquella persona que pose en dubte o qüestione les decisions polítiques o econòmiques!!! Això és democràcia!!! Sí sinyor!!! Si a una persona que ha fet malament la seua faena no se la pot qüestionar anem ben arreglats. Si donen una pallissa perquè sí en una comissaria...a callar. Si no mostren la seua identificació...a callar. Ja veiem que mos volen callats i callades, sense preguntar-mos res de res, pa i circo!!! Amics i amigues!!! A qui no pense com jo se'l margina i punt!!
    Què patètica l'actitud d'ERC, què patètica!!! ERC Tortosa ja s'ho pot anar fent mirar que per a votar una còpia (CiU), ja es pot votar l'original. Què deu pensar ara Alícia Gamungi "la revolucionària"? Quina cara de cordereta que feia ahir...
    I CiU una vegada més centrant-se amb la picabaralla de partits més que donar respostes a la població. O el que és pitjor, CiU encara no enten que es pot parlar de política fora dels pastits i una vegada més es mira de relacionar un grup de gent o col·lectiu amb alguna partit polític. Relacionar els Indignats amb PSC i ICV a Tortosa és tenir una miopia de cavall i Roigé i CiU la tenen i grossa.

    ResponElimina
  4. Es lamentable, que es digui que no es pot ficar en qüestió la tasca dels mossos, com funcionaris que són han de supeditar la seva tasca al control polític i del poble, però sembla que a Tortosa els primers no volen assumir la tasca mentrés governin a la Generalitat, segons la regidora Roigé tenen carta blanca. És inadmisible.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta