4 de juliol del 2011

Una veïna d’Ulldecona de 71 anys, morta durant un robatori violent a casa seua


Una dona de 71 anys ha mort aquesta matinada de dilluns al Barri Castell d’Ulldecona, després d’haver estat emmordassada per uns lladres que havien entrat al seu domicili per robar. Segons ha pogut saber Canal 21 Ebre, dos assaltants han irromput a l’interior de la casa després de les quatre de la matinada, i han lligat i emmordassat tant a la víctima com al seu marit. Quan els lladres han marxat, l’home s’ha pogut deslligar, i després ha comprovat que la dona era inconscient. El marit ha donat la veu d’alarma cap a tres quarts de cinc de la matinada, però els treballadors del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no han pogut fer res per reanimar la dona i salvar-li la vida. Ara serà l’autòpsia la que haurà de confirmar si l’obstrucció de les vies respiratòries amb la mordassa és el que ha provocat la mort de la víctima.

Al lloc dels fets s’han desplaçat dues ambulàncies del SEM, que han practicat a la víctima maniobres de reanimació cardiopulmonar durant dues hores. La mort de la dona ha estat certificada poc abans de les set del matí. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació, la qual es troba sota secret de sumari.

Els veïns de la víctima no han escoltat cap soroll estrany, però un dels veïns ha explicat a Canal 21 Ebre que aquest mateixa matinada també li ha desaparegut un gos. Una desaparició que el veí ha relacionat amb la comissió del robatori violent.

Aquesta mateixa matinada, a poc més d’un quilòmetre del lloc dels fets, també han entrat i han robat en una granja avícola de la zona. I durant les últimes setmanes han denunciat altres robatoris en cases i granges de la comarca del Montsià. D’altra banda, l’homicidi al Barri Castell d’Ulldecona ha tingut lloc just una setmana després del crim al barri del Garrofer de Tortosa, en què una dona de 73 anys va morir durant un altre robatori a casa seua.

Imatge: Canal 21 Ebre

1 comentari:

  1. A que és una secta!
    Dos casos tan propers i amb el mateix sistema....
    Aviam si s'espavila qui es te que espavilar!
    I no munten "pollos" als ajuntaments!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta