14 de juliol del 2011

Paladella afirma que CiU i PP han fet un 'pacte dels sous' la Terra Alta



L’alcalde de Batea suggereix la supressió dels consells comarcals i dóna la recepta per renovar el PSC · 'L'Entrevista' es podrà veure aquest dijous a les 22.30 hores a Canal 21 Ebre ·

Joaquim Paladella ha qüestionat la reedició del pacte entre CiU i PP al Consell Comarcal de la Terra Alta. L’alcalde de Batea ha afirmat que ha estat un ‘pacte pels sous’, ja que encara no ha pogut veure cap document sobre l’acció de govern per al nou mandat. Paladella ha afegit que un sou de 60.000 euros és insòlit a la comarca. De fet, ha dit que el 50% del pressupost del consell de la Terra Alta es destinarà als sous. Paladella fins i tot ha arribat a proposar l’eliminació dels consells comarcals, com a mesura d’estalvi a Catalunya, abans d'haver de tocar la salut o l'ensenyament.

D’altra banda, en la mateixa entrevista, Paladella ha suggerit la seua recepta per renovar el PSC, partit al que la Unió per la Terra Alta (UPTA) està vinculada des del 2008. Segons l’alcalde de Batea, al PSC li farien falta “foc nou i cares noves”, un fort gir catalanista”, i que el partit pose més atenció en els líders territorials, i no tant en els de l’àrea metropolitana de Barcelona. En aquest sentit, Paladella no ha concretat si l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, podria ser la persona adequada per liderar el PSC després del congrés de la propera tardor.



Imatge: Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta