14 de juliol del 2011

Tortosa renova el web de la Festa del Renaixement


L'alcalde demana als tortosins que promocionen la festa a través de les xarxes socials ·

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el regidor de Festes, Domingo Tomàs, han presentat aquest dijous el nou web de la Festa del Renaixement, dissenyat per l’estudi creatiu Biloqui, de la tortosina Marta Viladrich. El portal ja es troba accessible des de l’adreça d’internet festadelrenaixement.cat, i s’ha dissenyat buscant el màxim impacte visual, per atraure l’atenció del màxim nombre de visitants. A més, el programa d’actes, els horaris, les propostes i tot tipus d’informacions d’interès sobre la festa són ara més fàcils de trobar. El nou web permetrà donar informació i millorar la difusió de la festa durant tot l’any. En aquest sentit, l’alcalde ha fet una crida perquè la gent de Tortosa participe en la promoció de la festa, sobretot a través de les xarxes socials de Facebook i Twitter. Segons Bel, un simple enllaç al nou web, que es troba disponible en quatre idiomes, pot servir per fer encara més gran la Festa del Renaixement. De fet, la Festa del Renaixement és més 2.0 que mai, amb un canal propi a YouTube i un compte a Facebook, a més de la possibilitat de compartir cadascun dels continguts en les diverses xarxes socials.

3 comentaris:

  1. No soc cap expert pero trobo que el web està prou bé. Si anem a l'anglès, com tinc custom de fer, les traduccions tampoc estan mal ... es podria millorar alguna cosa, pero ... a més veig que el pdf del programa no està traduida a l'anglès :(

    ResponElimina
  2. Jo tampoc soc una experta però espero que aquesta difusió no porti a engany perquè moltes de les imatges que hi apareixen són d'espectacles de fora i pel que diu l'alcalde aquest anys seran majorment de producció local.

    ResponElimina
  3. ;-) ....
    Ei! Us recordem que tothom que es faci fan de la Festa abans del dijous 21 de juliol entrarà en el sorteig d'un llibre-DVD-CD de la Taverna d'Enrico signat pels Quicos
    http://www.festadelrenaixement​.org/noticia/sorteig-facebook-​quicos
    Homens, això es pot considerar xantatge psicològic?
    Compra-venda de fan-atismes?
    167 fans ja. I quan fa que està feta?
    Només a títol d'enquesta.
    Perquè no regalen vestits de príncep o princesa?
    Igual en tindrien més.
    De totes maneres, ho comprovarem el 21 com ha anat la campanya.
    Aposto per 2011!
    Facin joc senyors!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta