5 de juliol del 2011

Talls a l'avinguda Felip Pedrell de Tortosa per instal·lar la fibra òptica


Tortosa ha començat aquest dimarts les obres per portar la fibra òptica al nou campus de Remolins de la Universitat Rovira i Virgili. A causa d’aquestes obres, que s’allargaran aproximadament fins al 15 de juliol, quedarà restringit el trànsit de vehicles a un sol carril de l’avinguda Felip Pedrell, en el tram comprès entre els carrers Bisbe Aznar i Costa de Capellans. És a dir, entre la plaça del Paiolet i el final de les cases de davant de la catedral.

Mentre duren les obres, l’Ajuntament ha previst donar pas alternatiu als vehicles, així com itineraris alternatius per als vehicles que vagen en direcció a Bítem i Tivenys, a través de la carretera de la Simpàtica, el barri del Rastre i la pujada del castell de la Suda. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha assenyalat que les obres han de finalitzar abans de la Festa del Renaixement. Després, caldrà tornar a donar pas alternatiu als vehicles perquè començaran unes altres obres: la construcció de la nova barana del riu. Segons l’alcalde, en aquest tram de l’avinguda Felip Pedrell acabarà quedant una vorera més ampla.

Les obres de la barana formen part del projecte de millora dels marges del riu a Tortosa que està fent la direcció general de Costes del Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí. Aquestes obres i la corresponent afectació del trànsit a l’avinguda Felip Pedrell s’allargaran fins a finals del mes d’agost.

Imatge: Canal 21 Ebre

3 comentaris:

  1. Benvolgut Remolins,
    Tu sempre patint!

    ResponElimina
  2. I a la Ronda Docs mentre van fent els forats, treballadors fumant - esperem que no troben els tubs del gas!!

    ResponElimina
  3. Ni la tomba de Sant Ruf.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta