26 d’agost del 2011

Bel nega a Intereconomía que l'Ajuntament de Tortosa estiga en fallida


L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha participat aquest dijous en el 'Telediario' de la cadena Intereconomía, dins d'una secció amb un nom tan cridaner com 'Ayuntamientos en quiebra'. "¿Cómo están las arcas de su ayuntamiento? Y no me diga en quiebra porque esa es la parte que ya sabemos...", li comença preguntant la periodista. Però la cara que posa la conductora de l'informatiu quan Bel li respon que les finances de l'Ajuntament de Tortosa no estan en fallida és tot un poema. "Me alegro", hi afegeix la periodista d'Intereconomía, per intentar arreglar la situació, tot i que potser és ben conscient que amb la resposta de l'alcalde de Tortosa la connexió en directe amb la redacció de Barcelona ja no està del tot justificada. Per la seua banda, Bel remarca que la situació de Tortosa és "difícil com la majoria dels ajuntaments d'Espanya", si bé l'Ajuntament ha pogut mantenir els pagaments i ha començat a fer els deures per passar millor la crisi. L'alcalde de Tortosa també aprofita els seus minuts a Intereconomía per reclamar una reforma del sistema de finançament municipal.

Podeu veure el vídeo al web d'Intereconomía

3 comentaris:

  1. Qui es creu lo del “deute” ?
    Hi han paisos del nostre entorn amb molt mes deute que Espanya tant en valor absolut, com en percentatge sobre el PIB de cadascun d’ells, pero ell que realment compta es la capacitat de recuperació específica. Nosaltres desgraciadament no tenim aquesta capacitat, dons la nostra economia es molt subsidiaria i no tenim recursos naturals que la avalin.
    La ecuació es ben simple : Impostos, taxes i mes impostos…!

    ResponElimina
  2. Ostres, la Olivia Wilde en pèl-roig!

    ResponElimina
  3. I jo em pregunto...calia?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta