25 d’agost del 2011

Alcanar projecta un aparcament soterrat aprofitant la reforma del mercat municipal

L'Ajuntament també vol tirar endavant l'alberg del convent dels Josepets i la construcció d'un auditori ·

Alcanar vol construir el seu primer pàrquing soterrat aprofitant les obres de reforma del mercat municipal. Així ho ha explicat l’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, durant una entrevista a Canal 21 Ebre. Montserrat ha assenyalat que esta potser és l’única oportunitat que té Alcanar de construir un aparcament al subsòl del nucli urbà, i que l’objectiu és fer dos plantes de pàrquing soterrat. En total, el projecte global ascendeix a uns tres milions d’euros. Tanmateix, mentre que l’Ajuntament ja té una partida d’un milió i mig per a la reforma del mercat municipal, Alcanar encara ha de buscar alguna línia de finançament per a les obres del pàrquing, que també costaria un milió i mig.

Altres projectes importants del mandat a Alcanar són la construcció de la rotonda de l’antiga N-340 a Alcanar Platja o les expropiacions per a la primera fase del passeig nord de les Cases. Tanmateix, l’alcalde s’ha mostrat especialment il·lusionat amb el projecte de l’alberg juvenil a l’antic convent dels Josepets, també a les Cases d’Alcanar. Al febrer d’enguany, la comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre va donar llum verd al projecte, i l’Ajuntament ja ha pogut garantir una part important del finançament de les obres. D’altra banda, Montserrat ha confirmat a Canal 21 que han declarat desert el concurs públic per adjudicar la gestió del complex municipal de les piscines i de pistes de tennis de la Fanecada. Segons l’alcalde, això ha estat degut a unes bases molt estrictes. Però ara tornaran a traure la gestió del complex esportiu a concurs, i Alcanar el podrà estrenar durant la propera tardor. Finalment, l’alcalde d’Alcanar ha apuntat que l’altre equipament pendent a la població és la construcció d’un auditori. Així, Montserrat ha recordat la tradició teatral a Alcanar i l’existència de dues bandes de música en aquesta població del Montsià.

Imatge Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta