2 de setembre del 2011

Xerta es mobilitzarà si Salut no restableix els horaris nocturns del CAP i el servei d'ambulàncies


L’alcalde de Xerta, el socialista Moisès Fabra, ha anunciat que la població es mobilitzarà si la propera tardor no es restableix l’horari nocturn del Centre d’Atenció Primària (CAP) i el servei d’ambulància. Durant tot l’estiu, a causa dels ajustos pressupostaris aplicats pel Departament de Salut, el CAP de Xerta ha hagut de tancar de dilluns a dijous, a les nits, i els veïns de Xerta, Paüls, Benifallet i Aldover han hagut de desplaçar-se fins al CAP del Temple de Tortosa. Segons Fabra, els veïns de Xerta han rebut esta mesura amb indignació; però també l’Ajuntament, ja que el consistori es va assabentar del tancament nocturn del CAP a través d’un full apegat a la porta del consultori. L’alcalde de Xerta ho ha explicat en una entrevista a Canal 21 Ebre (21.00 hores).

En la mateixa entrevista, Fabra ha assenyalat que l’Ajuntament de Xerta ja ha aprovat una moció en contra de la mesura aplicada pel Departament de Salut. A més, el govern d’unitat de Xerta, format pel PSC, CiU i Esquerra, també ha tingut contactes amb els altres ajuntaments afectats pel tancament del CAP, els quals també han començat a aprovar la mateixa moció reclamant el restabliment dels serveis sanitaris. Si el Departament de Salut no atén les seues demandes, Xerta ja té molt clar que sortirà al carrer a partir de l’octubre.

Imatge Rotació rural CAP de Xerta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta