2 de setembre del 2011

L'alcalde de Xerta denuncia que les obres del Xerta-Sénia han fet malbé els camins rurals


L’alcalde de Xerta ha aprofitat el seu pas per L’Entrevista de Canal 21 Ebre -divendres, 21.00 hores- per denunciar que l’última constructora de les obres del canal de regadiu Xerta-Sénia no ha reparat els nombrosos desperfectes que ha provocat en els camins rurals del terme. Una situació especialment greu, ja que els veïns de Xerta iniciaran molt aviat la campanya de l’oliva, i tindran problemes per accedir a les finques. "La situació en la que ens trobem amb les obres del Xerta-Sénia és desesperant, els vials estan en pitjors condicions que abans de fer-se les obres, ja que allà no ha vingut ningú per fer el manteniment", ha lamentat l'alcalde. Segons Fabra, l'empresa constructora va traure el paviment asfàltic i va deixar camins de terra, i per això hi ha gent de Xerta que ja ha tingut avaries i rodes punxades per culpa dels desperfectes als vials. "Els camins d'accés a les obres del Xerta-Sénia des de la C-12, per on han circulat les formigoneres i el camions de gran tonatge, estan fets malbé; allà tenim un munt de sots i és desesperant", ha insistit Fabra abans de reclamar l'actuació del Departament d'Agricultura per restablir "mínimament" el bon estat dels camins.

Finalment, Fabra ha afirmat que confia en què l’aigua del Xerta-Sénia no entre a la província de Castelló, si després del 20 de novembre el Partit Popular arriba al govern de l’Estat. Així, l’alcalde de Xerta ha anunciat que el seu Ajuntament lluitarà perquè l’aigua del Xerta-Sénia s’aprofite només a les Terres de l’Ebre. Per tant, Fabra també ha demanat la implicació i un canvi de discurs de la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE), perquè ajude a donar una imatge positiva del projecte al territori.

Imatge Canal 21 Ebre

1 comentari:

  1. Pos te tota la raó!
    Però ja ho sabeu.... confieu que us la pegaran per un lloc o altre.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta