4 d’octubre del 2011

El CD Tortosa ratifica Carlos Blanch en el càrrec

 El "pèssim inici de temporada" del primer equip del CD Tortosa, cuer de la categoria del grup II de Primera Catalana amb quatre derrotes en els primers quatre partits de la temporada, no modificarà el projecte de club pel qual va apostar l’actual junta directiva ara fa un any. Així ho ha afirmat l'entitat tortosina en un comunicat difós aquesta mateixa tarda. Segons el president del CD Tortosa, Ximo Rambla, la situació actual és força decebedora, però no farà canviar la planificació general prevista: “Estem dient des de l’estiu de 2010 que el nostre projecte és el que van posar en pràctica la passada temporada, amb un equip format per un grup de jugadors del territori i que a la llarga tingués la màxima participació possible de futbolistes sorgits del nostre futbol base. Es va mantenir la quasi totalitat de la plantilla anterior pensant que estan capacitats per fer un paper digne a la categoria, i continuem creient el mateix. S’han perdut quatre partits però queden noranta punts en joc”, ha argumentat Rambla.

El president del CD Tortosa ha insistit que la confiança és "total, ara per ara" amb els jugadors i també amb el cos tècnic. “El millor aval que tenen el nostre entrenador, els tècnics i els jugadors és la nostra pròpia confiança amb ells, i la seguretat que sabran trobar la manera de revertir la mala ratxa de resultats”, ha afirmat Rambla. Segons el president, un club com el CD Tortosa no hauria que mirar-se única i exclusivament pels resultats del primer equip. “Entenem que l’equip de primera catalana sigui l’espill de molts afeccionats, però estem treballant per tenir un futbol base de qualitat, amb els millors tècnics possibles, amb una estructura forta i de garanties, dedicant esforços per sanejar l’economia general del club perquè sense aconseguir-ho és inútil pensar en altres fites”, ha afegit. Amb tot, des del club no es descarten "mesures correctores per intentar redreçar la situació", però "en cap cas contràries a l’esperit general del projecte esportiu i social" que es van posar en pràctica ara fa un any. D'altra banda, el debat sobre la continuïtat de Carlos Blanch com a entrendor del primer equip del CD Tortosa és la pregunta d'avui del programa Primera Columna, del Canal 21 Ebre.

LA PREGUNTA 
DEL DIA  




Imatge CD Tortosa

2 comentaris:

  1. No sé valorar si esportivament, com entrenador, és bo, regular o dolent. Però cada cop que el sento parlar, m'agrada molt el que diu i com ho diu. No és gaire habitual en una persona de la seva joventut. Chapeau.

    ResponElimina
  2. Los resultats del primer equip no es la màxima preocupació que tenim la majoria de socis,si se baixa, pos ja se pujara mes endavant. Lo que si es cert i fa dies que ho dic, es que de moment no veig motius per tindre confiança que se pot redreçar lo mal començament de temporada, en lo joc me refereixo. Deu gols en contra i un a favor no son números optimistes i si mires los partits t'adones que no s'entenen entre ells i fer una ocasió de gol per mèrits propis, es casi un miracle.
    ÀNIMS i VISCA LO CD TORTOSA!!!!!!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta