5 d’octubre del 2011

Salut replantejarà els contractes de serveis amb els quatre hospitals de l'Ebre

El Departament de Salut replantejarà els contractes de serveis que el CatSalut fa amb els quatre hospitals de les Terres de l’Ebre: l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa, l’hospital de la Santa Creu de Jesús, l’hospital d’Amposta i l’hospital comarcal de Móra d’Ebre. L’objectiu de Salut és atendre en un període màxim d’un any les 1.500 persones de les Terres de l’Ebre que es troben en llista d’espera per operar-se. Segons el director dels serveis territorials de Salut, Albert Gómez, els pacients podran ser derivats a un altre hospital del territori o fins i tot de fora de la regió sanitària de les Terres de l'Ebre, si no volen seguir en llista d'espera.
A més, Salut va anunciar ahir la creació de disset llits de convalescència a l’hospital d’Amposta, però la mala notícia és que a partir del cap de setmana es deixaran d’atendre les urgències al CAP de Móra la Nova. Sobre les retallades a l’hospital Verge de la Cinta, Gómez va negar que s’hagin fet acomiadaments i va afirmar que l’hospital de Tortosa –tot i el tancament de dues plantes- no està al 100 per d’ocupació, sinó que ahir fins i tot tenia quatre llits disponibles.

Imatge Canal 21 Ebre

5 comentaris:

  1. Mmmm...este tio menteix com un bellaco!al Verge de la Cinta SI que hi han hagut acomiadaments!!es clar que ell te dira que simplement no han renovat contractes, segons com ho volgues vore, però gent de l'hospital al paro si que ne hi ha. Va xulejant de que l'hospital no està del tot ple, que se pensa que és un hotel. Que queden quatre llits és un index d'ocupació molt alt, no parlarà de les queixes i situacions dramàtiques que s'estan vivint perquè malalts GREUS no poden ser traslladats a altres hospitals més grans per manca de llits o de transport sanitari (que los pajaros estos no ho diuen però també s'ha retallat). Damunt la sol.lució que diu es que anessem a operar-nos a un altre lloc com si no tinguessen llistes d'espera. MENTIDERS!!

    ResponElimina
  2. No mentiders, no. "AMBUSTEROS"
    Parlen d'anar a operar-se fora del territori ( Tarragona o Barcelona, segurament ) Suposo que es faran càrrec dels desplaçaments i allotjaments de malalts i acompanyants. I no afecta el servei ni la qualitat, no.

    ResponElimina
  3. Si no hi ha sang, esta gent continuara fet la seva, però clar, ara per ara avere qui es lo guapet que es capaç d'embrutar-se les mans. Com saben que tenim encara molt a perdre, i poc a guanyar si muntem una revolució, aquests "BUITRES" s'aprofiten d'esta merda de democràcia.

    ResponElimina
  4. Lo Saberut ens ha dit "malalts GREUS no poden ser traslladats a altres hospitals més grans per manca de llits"................

    depen per a quí, amb amics en carnet i unes trucadetes, es troben llit on faci falta

    per cert, això dels llits buits no ho he entés...
    No hi ha una planta sencera totalment tancada al Verge de la Cinta? O és que em falla la vista

    ResponElimina
  5. A més, els professionals d'atenció directa als malalts estan tots sobrestressats ja que los que no renoven son los que permeten un servei "normal" que ja patia reduccions de personal per planta de fa anys.
    4 llits és puta misèria. Si entra un accident on els posen? A maternitat? Ja no m'imagino un càmping dels Alfacs com el que va haver fa anys i que ningú voldria es repetís mai.
    Albert, penjat una xapa, te l'has guanyat!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta