5 d’octubre del 2011

Enquesta: Us sembla bé que Tortosa i Amposta s'hagen adherit a l'Associació de Municipis per la Independència?


'Us sembla bé que Tortosa i Amposta s'hagen adherit a l'Associació de Municipis per la Indepèndencia? Aquesta és la pregunta del dia, avui al programa 'Primera Columna' de Canal 21 Ebre. A Tortosa, el ple de dilluns va aprovar una moció d’Esquerra gràcies a la majoria absoluta del grup de Convergència i Unió que també va donar suport a la moció. Iniciativa també va votar a favor. En canvi, el PSC, el PP i PxC van votar-hi en contra. D’altra banda, Amposta també va aprovar fa una setmana la seua adhesió a la mateixa entitat. Podeu respondre l’enquesta al web canal21ebre.com, a la nostra pagina de Facebook o be deixant-nos un missatge a Twitter, amb l’etiqueta

En el programa d’ahir, els preguntàvem si el Club Deportiu Tortosa hauria de canviar l’entrenador per intentar redreçar la situació del primer equip, cuer amb zero punts, després de quatre partits, en el grup II de la Primera Catalana. Hem tancat l’enquesta a les nou en punt del matí, just quan hi havia un empat. El 50 per cent de les respostes consideraven que el Tortosa hauria de canviar d’entrenador, el mateix percentatge dels que opinen que Carlos Blanch es mereix un marge de confiança. De fet, el club va emetre ahir a la tarda un comunicat confirmant Carlos Blanch en el càrrec i refermant la confiança de la directiva en el projecte esportiu per al primer equip.

6 comentaris:

  1. Gran incoherència la de les dos ciutats més potents a les terres de l'Ebre. Volen la independència però q no es toque cap carrer, plaça o monument en homenatge al franquisme i a franquistes. Qui els entenga, que els compre...que ara per ara deuen anar baratets els ajuntaments.

    ResponElimina
  2. Si alguna cosa va intentar deixar clara la regidora Roigé quan va fer l'explicació de vot és que la moció al Ple de l'ajuntament de Tortosa no era per declarar la independència era per-adherir-se-a-una-associació-que-reclama-el-dret-ha decidir..... No sigui cas que ens acusen de ves a saber què. Com sempre " en misa y repicando" . Això sí.
    A tot això, i la consulta popular o referèndum que s'han fet a altres ciutats, a Tortosa CiU ho va recolçar ?

    ResponElimina
  3. Los senyors de CiU s'apunten de "boquilla" a totes les mogudes i iniciatives que siguen minimament populars (la independència, el manifest a favor de la sanitat, etc..) i al final promouen accions i polítiques totalment contraries al en teoria recolzen. CiU cada dia està més lluny de la democràcia i la ciutadania, constituint un lobby que utilitza Catalunya per als seus propis interessos de grup. Vergonyós!

    ResponElimina
  4. Pos una ciutat adherida a aquesta associació en una gallina franquista al mig del riu, això es el topten de la coherència.......

    coherència preelectoral volia dir

    ResponElimina
  5. A Lo Saberut:
    subscric les teves paraules, a tot si,però...sempre hi ha un però

    ResponElimina
  6. Jo sempre ho he dit: una independència manant els mateixos que ara no se exactament que seria, però no independència.
    Tanmateix pertanyent a l'euro i/o a la OTAN.
    Per això, i com tants cops passa, s'hauria de posar una casella on poses "me sua la polla" o quelcom menys dur gramaticalment, si és possible.
    Gràcies!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta