16 de novembre del 2011

Ha llançat Rubalcaba la tovallola?

Falten quatre dies per a les eleccions estatals del 4 de novembre, i aquest dimecres hem preguntat als espectadors de Primera Columna si creuen que Alfredo Pérez Rubalcaba ja ha donat per perdudes les eleccions estatals del 20 de novembre? El lema electoral de Rubalcaba és Pelea por lo que quieres, però durant aquesta campanya ha semblat que el candidat del PSOE lluitava sense ànims per remuntar el partit i donant per feta la victòria del PP de Mariano Rajoy. Sobretot, després del cara a cara de dilluns de la setmana passat i de veure les últimes enquestes. Per tant, considereu que Rubalcaba ja ha donat per perdudes aquestes eleccions per al PSOE?

3 comentaris:

  1. Home si per perdudes entenem no treure més diputats que el PP, es evident. I no ara, abans de començar la campanya. I si m'apures des de que la crisi va començar a manifestar la seva virulència i conseqüències.
    Però aprofitant lo del Pisuerga, deixeu-me dir lo que xalo escoltant ahir als amics (jejeje ) d'Intereconima demanant ja col·laboració i ajut als socialistes per sortir de l'atzucac.
    Si ha de ser la mateixa que el PP, sent oposició, ha ofert a govern, que s'esperin. Tot i que s'ha de reconèixer que l'esquerra, en general, contràriament al que alguns podien esperar ( o desitjar, més aviat ), ha demostrat més responsabilitat i sentit d'estat que els bocasses que se'n omplin la boca constantment. Com a prova la lluita contra ETA i d'altres.

    ResponElimina
  2. Bon Jan aquest Rubalcaba....Pero no te res a pelar front el que ens caura al damunt. Vease semana siguiente de la victoria del PP.

    ResponElimina
  3. Si es rendís el consideraria un covard. Fins a l'últim alè s'ha de seguir lluitant, encara que sàpigues que no pots aconseguir res...i per desgràcia per al PSOE tothom diu que el PP guanyarà amb escreix aquestes eleccions generals...però rendir-se mai!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta