16 de novembre del 2011

Seguiment desigual de la vaga de metges a les Terres de l'Ebre

L’Institut Català de la Salut ha fixat en un 38% el seguiment de la vaga de metges a les Terres de l’Ebre. En canvi, segons el sindicat Metges de Catalunya, el seguiment de la jornada de vaga en l’àmbit de l’atenció primària a la demarcació de Tarragona ha estat del 51%, mentre que en l’àmbit hospitalari la xifra s’incrementaria fins el 85%. Per la seua banda, els metges de l’hospital Verge de la Cinta van llegir ahir al migdia una carta als usuaris per explicar els motius que els han portat a fer la vaga, en contra de les retallades a la salut pública, i en què els demanen disculpes per les molèsties que els puguen ocasionar. De fet, aquest dimecres hi haurà la segona jornada de vaga convocada per Metges de Catalunya.

Precisament, en el programa d’ahir de Primera Columna vam preguntar els nostres espectadors si estaven d’acord amb les jornades de vaga que han convocat Metges de Catalunya, en contra de les retallades de Salut. I el resultat ha estat força clar. El 68,18%de les respostes han dit que sí, mentre que el 31,82% de les opinions no comparteixen els motius del sindicat Metges de Catalunya per convocar la vaga d’ahir dimarts i avui dimecres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta