7 de novembre del 2011

L'Ajuntament de Tortosa hauria de recórrer més sovint a la grua municipal?

870.000 euros són els que té pendents de cobrar l’Ajuntament de Tortosa, per culpa dels conductors infractors que no paguen les multes de trànsit. Gairebé la meitat, 420.000 euros, són per multes pendents de cobrar per via voluntària. La majoria de les sancions són per haver estacionat sense tiquet o excedint el temps de la zona blava. Però també hi ha multes per estacionar al damunt de les voreres o en passos de vianants. L’any passat, l’Ajuntament de Tortosa va imposar una mitjana de 51 multes diàries, i enguany, unes 44 multes cada dia. Una altra dada curiosa: durant el 2010, només 10 persones van acumular 441 multes de zona blava, és a dir, una mitjana de més de quaranta multes per persones. Però el campió de les multes a Tortosa és una persona que n’acumula 80, amb un deute total a l’Ajuntament de més de 2.600 euros.

La pregunta del dia d'aquest dilluns a Primera Columna està relacionada amb el tema anterior. Vist que les multes de trànsit costen de cobrar i per tant tenen una eficàcia dubtosa, consideren que l’Ajuntament hauria de recórrer més sovint a la grua municipal? Segons dades de la policia local, la grua municipal va retirar durant l’any passat un total de 1.943 vehicles dels carrers de Tortosa, 434 més que durant l’any anterior. Per tant, a Tortosa la grua municipal es va endur més de cinc cotxes cada dia. Però caldria que actués més?

LA PREGUNTA DEL DIA

1 comentari:

  1. Suposo que encara no tenen el sistema legal per fer-ho, pero jo treuria les multes direcatment dels comptes bancaris de la gent - passat 15 dies per si hi ha reclamacions.
    La grua està bé, pero no pot donar abast.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta