6 de novembre del 2011

'No a les retallades', pancarta davant del míting de Duran a Tortosa


Una dotzena de persones han aprofitat aquest diumenge la presència a Tortosa del candidat de CiU al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, per concentrar-se davant del pavelló del Temple amb una pancarta i manifestar-se. En la pancarta, que no estava signada per cap organització, es podia llegir un únic lema, "No a les retallades!" Alguns dels manifestants concentrats al nou passeig del Canal de l'Esquerra de l'Ebre són membres del moviment 15-M de Tortosa.

Imatge David Benito (Periodisme Juvenil)

10 comentaris:

  1. Jo trobo que fan bé, sinó es manifesten en aquestes ocasions, no els sentiràn de veritet, inclus penso que també haigues tingut que haver-hi més gent.

    Més coses el sr. Duran es va queixar d'aquesta gent perquè diu que encara van retallar poc CiU, i que si van retallar és perquè PSC durant el seu govern va gastar més del què es podia gastar, i per tant s'ha de retallar en sanitat i educació, però, clar retallen en aquestes coses (cosa que no entenc, ja que són coses primordials)però per què no retallen en campanya electora, per exemple, vosaltres sabeu la millonada que val això, per exemple també, el debat Rajoy i Rubalcaba d'avui, quan ha costat el "plató" que han fet, quan costa i quan paguen les TV per emetre aquest debat. L'altre dia vaig sentir que era el debat del milló i mig d'euros.

    Necessitem polítics com deu mana, o millor dit, com el poble demana!

    ResponElimina
  2. No fotis que Duran es va queixar de la gent que portava una pancarta! Es va indignar? No, si és que el poble se passa molt amb els polítics...

    ResponElimina
  3. És més va enviar als "indignats" del míting de CiU al miting dels PSOE que diu que ells en tenen la culpa!

    ResponElimina
  4. El que tendria que haver fet es apropar-se a la gent i escoltar-los. Si va dir això, que m'ho crec, demostra tenir un perfil molt baix.

    ResponElimina
  5. Algú pot creure a Duran?
    Per favor!

    ResponElimina
  6. Els polítics i la gent del poble viuen en mons diferents...els polítics allà dalt, sense conèixer gairebé res del món en el que viuen els qui els voten ja que no tenen els seus problemes. Ells guanyen molts calès i no tenen problemes amb les hipoteques. En canvi, la gent que els vota és gairebé tota gent humil que viu un terç a l'atur, un altre terç treballant i un altre terç que no és a un lloc ni a l'altre ja que no cobren l'atur, amb el que desapareixen de la llista, ni treballen perque no tenen treball i després ha de pagar unes hipoteques altíssimes als bancs i pagar uns impostos que cada cop són més difícils de pagar degut a que hi ha pocs diners i són cada cop més elevats.

    Els polítics diuen que estan del costat del poble però només són paraules buides. Si fos així els polítics en comptes de sopar amb empresaris i rics diversos anirien a sopar a casa dels seus votants per demostrar que són al seu costat. I no tindrien tants privilegis, tampoc...

    ResponElimina
  7. David parles de defensar la sanitat i la educació pública, però no m’ataques ara el dret a la informació, crec, que invertir diners per a que un debat electoral com aquest arribi a totes les cases d’aquest país és positiu.

    Cristòfol, a vegades penso que el que viu allunyat de la realitat ets tu i no els polítics. No sols coneixen perfectament la situació del Poble, sinó que de les seves decisions dependrà el futur d’aquest poble. De gent que vota hi ha de tots els colors, humils, prepotents, rics, pobres, guapos i lletjos, és lo que té la democràcia, a més si no m’equivoco ningú va ficar una pistola al cap de ningú obligant-lo a firmar una hipoteca...

    Els polítics no sopen ni dinen sols amb empresaris, passa’t per algun dinar amb afiliats i veuràs que la majoria no som los rics del poble.

    ResponElimina
  8. Sí que s'ha de retallar, això és més que evident, el que no podem fer és retallar en educació, en sanitat o en prestacions socials, són els tres pilars que sostenen l'Estat del Benestar.

    Està clar que el forat que ha trobat CiU, herència del nefast tripartit català, és d'unes dimensions considerables, però el que hauria de fer Mas és prendre exemple dels dirigents populars, que s'han trobat en la mateixa situació al formar els governs autonòmics on havien governat abans els socialistes i que han retallat en direccions molt diferents de les escollides pel govern de la Generalitat...

    Per ficar l’exemple de la Cospedal a Castella-La Manxa: eliminar sindicats liberals (que han estat vivint molt bé), venta de immobles i béns (2.500 cotxes oficials entre d’altres), reducció important d’alts càrrecs, millora de la productivitat i lluita contra l’absentisme laboral a les Administracions, eliminació d’empreses públiques....no és millor això que la brutal retallada del benestar a la que ens esta sotmetent el govern de CiU?

    ResponElimina
  9. Després de les eleccions del 20N en tornem a parlar Gutijaume. La cançoneta està escrita: 1)No retallarem en bla, bla, bla,...a no ser que trobem un desastre de calaix.
    2) Hem trobat un desastre de calaix i ens veiem "obligats" a fer retallades.
    El PP sap com està tot que per algo està a les comissions de treball del Congrés. Ser president per desmerits d'un altre és força lamentable.

    ResponElimina
  10. El que es lamentable és deixar el país en la situació què el deixa el PSOE, això sí què és lamentable1!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta