28 de desembre del 2011

El PSC reclama a Bel 'diàleg i pacte social' amb els funcionaris

El PSC de Tortosa ha denunciat aquest dimarts les formes amb què s'ha actuat en relació als acomiadaments i reducció de salaris dels treballadors de l'Ajuntament de Tortosa. En aquest sentit, els socialistes han exigit al govern de Ferran Bel "diàleg i pacte social" davant del "degoteig d'acomiadaments" que segons diuen s'està produint al consistori.

"Estem assistint a una situació que genera angoixa i preocupació", ha lamentat el portaveu del PSC, Antoni Sabaté, que ha assenyalat que les decisions s'estan prenent sense tenir en compte els representants dels treballadors, ni els grups municipals a l'oposició, ni cap informe econòmic que puga justificar les mesures preses. "Aquesta manca de sensibilitat cap a les persones ja la coneixem des dels grups municipals a l'oposició, amb exemples recents com el PAM, presentat a la premsa i no als grups de l'oposició, i ara tampoc no sabem quina és la intenció del govern pel que fa a la política de personal", ha conclòs Sabaté.

El portaveu del PSC ha criticat que aquesta siga "una de les característiques que defineix el govern de Bel a Tortosa". De fet, "aquesta falta de sensibilitat amb els treballadors i treballadores" és la que va motivar al grup del PSC a no assistir, divendres passat, a la tradicional felicitació de Nadal que l'alcalde fa als treballadors de l'Ajuntament. Així, el grup socialista va optar per felicitar-los en el seu lloc de treball. 

D'altra banda, els socialistes han aprofitat la compareixença d'avui per dir que se sumen a la declaració institucional pel codi ètic, elaborat pel Col·legi de Periodistes, amb l'objectiu de garantir la pluralitat i veracitat de les informacions generades pels mitjans públics. Així, després que el Síndic de Greuges denunciés el mandat anterior que el govern de CiU no garantia aquesta pluralitat en el web i el butlletí electrònic de l'Ajuntament, el PSC confia que amb la declaració institucional -que arribarà al ple dilluns vinent- es puga marcar un punt d'inflexió en aquest sentit.

Imatge PSC de Tortosa

3 comentaris:

  1. Està molt bé, i estic d'acord amb el que diuen.
    Però el que haurien de fer també és enlloc de dir vagetats quan se'ls va presentar una moció per la rebaixa dels salaris dels polítics, dient que s'han de regular, que s'ha d'eliminar la duplicitat de salaris de varies administracions, i etc etc... és de veritat donar exemple. Perquè desprès d'allò que van dir els socialistes el dia 5:12 res. Fum i paraules.
    O sino corren el risc de que la gent pensen que són el mateix que els altres, només que ara estan a l'oposició.

    NO és de rebut que es fotin al carrer persones que estan cobran sueldassos de 800 euros i que me consta que són molt competents perquè Tortosa és petita i tots ens coneixem, per maquillar les comptes de l'ajuntament i estiguin uns senyors i senyores que suposadament current molt (això diuen) quan no estan fent partidismes, electoralisme popular i demagògies, o tirant-se els trastos al cap (mirar el lamentable ple del dia 5 de desembre) i perdent el temps amb les seves batalletes personals.

    Alguns ja som persones adultes.

    ResponElimina
  2. La gent ha de saber que lo de la valoració de llocs ha estat un bluf es van omplir la boca, roda de premsa i prou. Mai s'ha tramitat cap expedient i per tant no s'han pujat cap sou. I per suposat continuem sense relació, ni organigrama, ni res. LAMENTABLE

    La gran majoria de la gent de l'ajuntament cobra al voltant de1000€, mentre que hi ha caps que en cobren més de 3000, per no parlar de la policia, això si que es un atrac.

    ResponElimina
  3. Llavors, ja que et veig informat, Pepe, aquelles 95 persones que estaven en els 30.000 € que tant Bel com Roigé van deixar anar en roda de premsa i al Ple de la moció dels indignats, per defensar que ells no podien cobrar menys que estos funcionaris, Son majoritàriament de la Policia Local ? Pos que bé, no ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta