21 de desembre del 2011

Mas-Colell vol una cooperativa de l'Aldea més 'professionalitzada'

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, s'ha referit per primer cop a la fallida de la secció de crèdit de la cooperativa de l'Aldea. Ha estat aquest dimecres durant la sessió de control al govern en el ple de Parlament, i tot responent a preguntes del PSC i d'Esquerra. Mas-Colell ha garantit que els afectats per la fallida de la secció de crèdit començaran a rebre els seus estalvis aquesta setmana, i ha afirmat que la crisi s'està reconduint. Tanmateix, el titular d'Economia ha assenyalat que per garantir el futur de la cooperativa de l'Aldea és necessari un increment de la seua activitat productiva, és a dir, que més productors de la zona utilitzen la cooperativa. De fet, Mas-Colell ha apostat per establir una gestió més professionalitzada a la mateixa cooperativa de l'Aldea. Per la seua banda, la diputada ebrenca del PSC, Núria Ventura, ha lamentat la falta de concreció per falta del govern durant la gestió de la crisi. En la mateixa línia, el republicà Sergi de los Ríos ha preguntat per escrit a la Generalitat els motius pels quals han deixat el govern de l'Aldea, format per Esquerra i pel PSC, fora de les reunions per reconduir la situació de la secció de crèdit de la cooperativa.

Imatge Parlament de Catalunya

1 comentari:

  1. Si els consells i assessorament a la Cooperativa han de vindre dels mateixos que han gestionat el pagament de la mensualitat de Desembre i retencions per IRTF als funcionaris......" Coge el dinero y corre "

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta