10 de desembre del 2011

A favor de 'La Marató' i dels afectats de l'Aldea

Falta menys d'una hora perquè comence el clàssic entre el Reial Madrid i el FC Barcelona. Si no voleu veure el partit a casa i us ve de gust una pantalla gegant per una bona causa, potser la millor opció de les Terres de l'Ebre és la vetllada de futbol i música que ha organitzat l'associació cultural Lo Terreno en favor de La Marató de TV3. Així, per 10 euros en venda anticipada i 12 euros en venda a taquilla, Lo Terreno ha programat per aquesta nit de dissabte a Tortosa un concert benèfic dels veterans Medina Azahara, un dels grups més mítics del rock andalús. El concert té lloc al pavelló firal de Remolins, i també inclou una pantalla gegant per poder veure el Madrid-Barça a partir de les 22.00 hores.

El concert benèfic es completa amb l'actuació dels tarragonins Febrero i amb una sessió de Mister DJ Fernando García “Partinando”.  De fet, la música començarà un cop finalitzada la retransmissió de l'esdeveniment esportiu.

D'altra banda, a última hora Lo Terreno ha decidit destinar dos euros de cada entrada venuda a taquilla aquest dissabte a la nit a fer un donatiu per als afectats per la fallida de la secció de crèdit de la cooperativa agrícola de l'Aldea.

2 comentaris:

  1. Espero sincerament que la gent hagi acudit a veure el Partit al Pavelló i més per una bona causa, un madridista com jo ha après a pair millor les derrotes a casa amb un bon llibre, bon humor i molta paciència.

    ResponElimina
  2. Jo crec que tu ets del Barça en la intimitat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta