27 de gener del 2012

Òmnium presenta el seu pla de treball per al 2012 a l’Ebre

La presidenta d’Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre, Dolors Queralt, ha fet aquest divendres un balanç molt positiu del primer any de l’actual junta de l’entitat al nostre territori. De fet, aquest mateix vespre s’ha de celebrar a Tortosa l’assemblea territorial d’Òmnium a les comarques de l’Ebre, que és el seu màxim òrgan de decisió. Durant el seu pas per l’informatiu matinal Primera Columna, Queralt ha destacat que Òmnium Cultural ha esdevingut una entitat activa i de referència a les Terres de l’Ebre. Però que malauradament ha hagut de tornar a mobilitzar-se en defensa del país i de l’ús de la llengua a l’escola. En qualsevol cas, Òmnium Cultural no ha desatès el seu pla de treball, tot registrant un creixement en el nombre de socis i havent fet un total de 92 activitats durant tot el 2011. En aquest punt, la presidenta d’Òmnium Cultural a al territori també ha avançat a Canal 21 Ebre quin és el pla de treball de l’entitat per al 2012. [Vés directe a les declaracions de Dolors Queralt.]

1 comentari:

  1. Me conformaria en que Omnium fos una entitat menys polititzada i que donés a conéixer la nostra cultura ebrenca, la nostra llengua, les nostres lletre com una part de la cultura catalana, no com un parlar una zona perifèrica sino com a catalans de ple dret, que és lo que som i no com a catalans de segona que és com ens tracten molt sovint.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta