31 de gener del 2012

Teniu previst assistir a la manifestació de l'1 de febrer a Tortosa? #PrimeraColumna

En el programa d'aquest dimarts de Primera Columna, proposem als espectadors de Canal 21 Ebre un nova pregunta. Tenen pensat assistir a la manifestació d’aquest dimecres a Tortosa? Les juntes de personal docent i sanitari a les Terres de l’Ebre han fet una crida a la ciutadania per manifestar-se aquest 1 de febrer amb el lema Sí als serveis públics, no a les retallades. La plataforma per la Salut de les Terres de l’Ebre també ha donat suport a la convocatòria, i els sindicats Comissions Obreres i UGT també han anunciat que participaran en aquesta manifestació, que sortirà a les sis de la tarda de la plaça Joaquim Bau, al barri de Ferreries, en direcció a la plaça de l’Ajuntament. En el cas de les Terres de l’Ebre, hi ha més de 4.000 treballadors públics, però la mobilització està adreçada a tota la ciutadania, com a usuaris d’uns serveis que es reclamen públics i de qualitat. Per tant, teniu previst assistir a la manifestació d’aquest 1 de febrer a Tortosa, en contra de les retallades?


5 comentaris:

  1. Menys mal Gustau, pensava que ni anomenaries aquesta convocatòria, i crec que se mereix més cobertura, tant pel contingut com perquè és segur que tindrà més seguiment, que algunes fantotxades pro-feixistes que s'han fet darrerament i que desgraciadament han tingut cabuda en marfanta amb un marge d'anunci molt més gran.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Plastik, d'aquest tema ja havia fet abans dos articles:
      -Crida a la mobilització de més de 4.000 treballadors públics de l'Ebre (26 de gener)
      -'Les retallades en educació no són la solució' (26 de gener)

      Elimina
    2. Perdona Gustau, no els havia vist! Suposo que la falta de comentaris (en contrast en els altres que te nomenava) havia fet que se me traspaperessin.

      Elimina
  2. Pos clar que hi anirem!!! A més a més, cada vegada veig més clar que la gent vol mobilitzar-se i organitzar-se però al marge de les estructures dels sindicats autoanomentas "majoritaris", o com algunes persones diuen "grocs" (venuts) que jo en diria negres, de lo foscos i opacs que són.
    S'ho haurien de fer mirar i tornar a pensar perquè es van fer els sindicats i mirar en què s'han convertit. Potser seria l'hora que a les Terres de l'Ebre aparegués un sindicat o sindicats més compromesos? Al Camp de Tarragona en tenen alguns però aquí tenim un desert copat per UGT, CCOO i USOC. La CATAC i la USTEC em pensava que eren algo més però no se'n van molt.
    Allí estarem!!! Però hi ha d'haver més treball després de la manifestació sinó, no serveix de massa.

    ResponElimina
  3. No vull ser aiguafestes, nois, però si no fa cas a l'oposició ni quan li parlen a les actes del consitori, que us penseu que ens farà cas a nosaltres que no som ni polítics?

    Algun dia haurà de cedir, és cet, però es massa tossut i es veu massa segur al poder de moment...disculpeu el meu escepticisme, però no el puc amagar!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta