4 de gener del 2012

Tortosa voldria sanejar tot el pont de l’Estat



L’Ajuntament de Tortosa s’ha marcat l’objectiu de sanejar completament el pont de l’Estat. Un pont que presenta un estat de degradació important tot i que es va repintar fa pocs anys. Però necessita trobar el finançament per rentar la cara del que també es coneix com a pont Vell. El regidor de Serveis, Domingo Tomàs, ha assenyalat aquest dimecres que el govern municipal és tan conscient de l’estat del pont com els ciutadans que cada dia el travessen a peu o en cotxe. Durant una entrevista a l’informatiu matinal Primera Columna, Tomàs ha explicat que els problemes més urgents que presenta el pont Vell de Tortosa són l’estat de les juntes de dilatació i la pintura, però que es tracta de dues actuacions amb un cost molt elevat. Per tant, l’Ajuntament necessitaria del suport de les administracions superiors.

De fet, aquesta setmana l’Ajuntament de Tortosa està enllestint la reparació del tram de barana que s’havia trencat a la rampa d’accés del pont, a causa de fins a quatre accidents de trànsit en els darrers quatre anys. El regidor de Serveis ha destacat que fins i tot s’està refent el mur de les petites escales d’accés al carrer Pintor Gimeno. En qualsevol cas, Tomàs ha remarcat que les actuacions que es puguen fer al pont de l’Estat han de fer-se bé, ja que la pintura de fa uns anys s’ha degradat molt ràpidament.

D’altra banda, Tomàs ha explicat que la prioritat de l’àrea de Serveis és fer més ràpida i efectiva la reparació de les incidències a la via pública. Un altre objectiu per enguany és la renovació de tots els punts de l’enllumenat públic, a partir de l’externalització del servei.

3 comentaris:

  1. Tot molt costos, cert. Però que tal si mentrestant, aboquem una bassiada de morter a un cloc que hi ha allí on pràcticament comença la rampa de baixada ( part esquerra, altura Paiolet ) que qualsevol dia caurà una persona ? O esperem que algú es deixi els nassos al terra ?.
    A veure si contestes, Domingo, que sé que et passes algun ratet per La Marfanta. Amb dedicació exclusiva pots fer-ho.

    ResponElimina
  2. I em pregunto tb el pintaran de roig? pq a part del pont del tren tb han pintat les baranes de les voreres de la generalitat de roig, ai tot fos com aixo...

    ResponElimina
  3. Jo també posaria WC cada 10 metres!
    (ironia) que si no ho dic ....
    Per cert, de color blau marí.
    Pel morbo ho dic.
    Happiness for all!
    I que el carbó sigue escàs.
    Per cert, els Mags no eren reis, si ho haguessen sigut, pocs regals.
    Per a natros.
    Entre gendres i amics,.... se'ls quedaven tots.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta