27 de febrer del 2012
Amposta promou la cuina de la carxofa davant de més de 4.000 persones
Més de 4.000 persones van passar dissabte al migdia pel pavelló firal d'Amposta, amb motiu de la tradicional Festa de la Carxofa. De fet, enguany, la principal novetat és que s'ha traslladat la celebració al dissabte, per promocionar, més enllà del turisme, la vessant comercial de la ciutat. A més, aprofitant la iniciativa, els comerciants també van celebrar la fira d'estocs. La Festa ha donat el tret de sortida a unes jornades gastronòmiques dedicades a la carxofa. De fet, ha estat un cap de setmana molt gastronòmic a les Terres de l’Ebre. A l’EMD de Jesús s’hi ha celebrat una nova edició de la fira de l’oli. I a Rasquera, la Festa de la Clotxa de la Ribera d’Ebre.
Imatge ACN
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.