23 de febrer del 2012

Hortènsia Grau (ICV) lamenta l'aposta de CiU pel Roine


La diputada d'ICV-EUiA pel Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, Hortènsia Grau, ha aconseguit aquest dijous que la majoria del Parlament votés en contra dels transvasaments de l'Ebre. Tot i així, Grau ha lamentat que tant CiU com el PP no hagen volgut donar suport al punt de la moció en què el Parlament de Catalunya manifestava la seua "ferma oposició" a qualsevol modificació del vigent Plan Hidro­lógico Nacional (PHN) que vulga impo­sar transvasaments d'aigua des d'altres conques externes, en al·lusió al Roine. "El transvasament del Roine és un apriorisme, no se sustenta científicament, no és necessari a llarg termini i incompleix la directiva marc de l'aigua", ha afirmat Grau.

La diputada ecosocialista ha recordat que des del Departament de Medi Ambient i Habitatge, que dirigia ICV, es van dur a terme polítiques com la recuperació d'aqüífers, la millora i la interconnexió de les xarxes de captació i la seua eficiència, la dessalinització i la reutilització d'aigües, així com la política d'estalvi i eficiència en el subministrament, que eviten futurs transvasaments d'aigua entre conques.

Imatge ICV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta