6 de març del 2012

Amagava 26 quilos d'haixix i gairebé dos de marihuana en un magatzem de la Ràpita


La Guàrdia Civil de Tarragona ha informat aquest dimarts que divendres de la setmana passada va detenir un jove de 20 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública a Sant Carles de la Ràpita. La detenció va arribar després de diverses setmanes d'investigació en què es van detectar moviments inusuals a la zona del Montsià, per la qual cosa es va iniciar una operació amb l'objectiu de detenir als subministradors, traficants i venedors de la droga.

La investigació, que va començar fa diverses setmanes, va portar l'equip de Tortosa de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil cap a un possible punt d'emmagatzematge i subministrament de droga a la localitat de Sant Carles de la Ràpita. Per això, el passat 2 de març es va iniciar la intervenció policial registrant el magatzem, on va participar el gos Reggae del Servei Cinològic de la Comandància, i es va detenir na persona i es van decomissar diferents quantitats de substàncies estupefaents. Concretament, 26,6 quilos d'haixix i 1,9 quilos de marihuana, així com un pot amb restes d'haixix, dues balances de precisió, i altres objectes per a la possible distribució, com ara borses de plàstic.

Imatge Guàrdia Civil de Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta