8 de març del 2012

Crida de l'Assemblea Nacional per contrarestar una concentració de Falange a Roquetes


L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a les Terres de l'Ebre ha reaccionat a la convocatòria d'una concentració de Falange a la població de Roquetes el proper 18 de març, sota el lema Cataluña es España, no a los municipios por la independencia. En concret, l'assemblea local Roquetes per la Independència ha convocat una concentració el dia d'abans, 17 de març, davant  el mercat, per "reivindicar el dret a l'autodeterminació dels Països Catalans. La convocatòria, de caràcter "lúdic i reivindicatiu", s'iniciarà a les sis de la tarda del proper dissabte 17 de març, i comptarà amb una xocolotada popular, jocs infantils, gralles, dolçainers, percussió i jotes.

De fet, l'endemà Falange es manifestarà a Roquetes i es per això que l'ANC ha fet una crida per acudir a la convocatòria, així com a "penjar estelades i senyeres als balcons" d'aquesta població del Baix Ebre, un dels municipis del territori que s'ha adherit a la xarxa de municipis per la independència.

D'altra banda, desnes de persones de les Terres de l'Ebre, el Matarranya i el Sénia participaran aquest proper 10 de març en l'acte de constitució de l'ANC al Palau Sant Jordi de Barcelona. A les Terres de l'Ebre s'han organitzat ja una desena d'assemblees locals, amb 16 municipis i tres consells comarcals aherits formalment a l'Associació de Municipis per la Independència.




9 comentaris:

  1. Voleu dir que no és un greu error?. Se'ls està donant una publicitat que és el que buscaven...

    ResponElimina
  2. Es convoca un altre dia i em sembla que l'acte té sentit amb o sense Falange, així que... avant!

    ResponElimina
  3. I tant que hi anirem dissabte a Roquetes!!! Diumenge ja es faena d'estelades i senyeres als balcons, no crec que de res més. Queda prou clar que un dia és de festa i l'altre, de festa en tindrà poca però d'aquí a la "guerra"...no la veig enlloc.
    Per mi l'error és fer vore que no existeixen quan algunes persones sabem que fins i tot fan classes a xavals per adoctrinar-los. Esta és la realitat, com ho és que cada cop hi ha més gent que vol la llibertat d'este país.

    ResponElimina
  4. Jo crec que l'alcalde de Roquetes hauria de tenir la potestat de prohibir una manifestació d'aquesta calanya. Si més no, per seguretat ciutadana, La Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra, ho haurien de prohibir, no val ni dret a la manifestació ni històries que diguin. La seguretat per davant de tot

    ResponElimina
  5. Crec que justament és el Departament d'Interior qui autoritza les manifestacions i que els ajuntaments no tenen cap tipus de competència. És així de frustrant. I jo crec que el tema no és la seguretat sinó com un Estat, l'espanyol, permet tenir legalitzat partits com la Falange, España2000 o Democracia Nacional, per dir-ne alguns. Les comparacions són odioses i tant PP com PSOE al País Valencià han demostrat una empatia nula amb els casos de feixisme espanyol durant estos 30 anys. Esperem que del Sénia cap amunt això no passe. Per això, hem de moure'ns per a demostrar-nos que no els tolerem.

    ResponElimina
  6. idees politiques a banda, tots tenim dret a la manifestació, Terrebrenc.
    Q compartim o no les idees o els motius, ja es a banda.
    El què es clar, és que en aquest pais (tal i com diuen Brams) "franco encara és viu per a la constitució", i es il·legalitzen partits amb una àmplia majoria de votants al pais basc (alegant que son anticonstitucionals) i en canvi es permeneten manifestacions on es veuran més d'una i de dues banderes anticosntitucionals, com si fos la cosa mes normal.
    Dissabte, més tard o més d'hora em passaré per roquetes i diumenge, tindré la senyera penjada del balcó. Però no per estar en contra de les idees de partits com la falange, diré que no es poden manifestar.
    parlant de la seguretat, com fas tu, terrebrenc, crec q la policia de la generalitat-mossos d'esquadra, ja ho tenen en compte i mentre els dos extrems no es toquen, la festa serà tranquila. Ara, si hi ha algú individualitzat, sense cap entitat al seu darrera que va a fotre merder, que podria ser lo més normal, que s'ho carregue aquesta persona i q les entitats, es desmarquen des de bon principi!
    aquesta guerra no s'ha de lluitar ni guanyar al carrer

    ResponElimina
  7. A la Republic Federal d'Alemanya, per exemple el Partit Nacional Socialista del Treballador Alemany està il.legalitzat, són una democràcia, una superpoténcia, peró el partit no té dret a manifestació, perqué és il.legal, torno a repetir. Com pot ser que al segle 21 un "partit", per dir alguna cosa, que fou la mà dreta d'en Franco-encara-esta-viu-a-la-constitució, sigui un partit legitim i tingui dret a manifestació i a presentar-se a les urnes. Heus aqui que ens demostra que aquesta llei de partits es inútil i que la vigent legislació és incompetent.
    Parlariem en un altre tó, si la manifestació fos a favor de l'acostament de presos etarres al País Vasc.

    ResponElimina
  8. Tens raó Terrebrenc, en què no pot ser que al s.XXI encara hi hagi partits incomprensiblement legalitzats i altres incomprensiblement il·legalitzats. I com molt bé dius, un partit il·legalitzat no te dret a manifestar-se. però el tema és que la falange a espanya està legalitzada i per molt incomprensible que sigue hem d'entendre que aquesta gent té dret a la manifestació. Repeteixo, és incomprensible, però benvingut a la política espanyola...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta