16 de març del 2012

Dos ferits lleus i cinc persones evacuades en un incendi d'una casa a Amposta

Un home de 79 anys i una dona de 69 anys han resultat intoxicats lleus en un incendi que ha tingut lloc aquesta matinada de divendres a l'immoble on resideixen, al número 12 del carrer Barcelona d'Amposta. Els Bombers han rebut l'avís del foc a les 2.50 hores. Un cop al lloc dels fets, han comprovat que les flames afectaven una habitació d'uns 12 metres quadrats a la primera planta de la casa unifamiliar. La resta de la casa, baixos amb aparcament i segona planta, no ha resultat afectada per l'incendi però sí pel fum, segons ha informat l'Agència Catalana de Notícies.

La parella ha estat desallotjada per efectius dels Mossos d'Esquadra i ha estat atesa pels serveis sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Finalment, s'ha decidit evacuar els dos intoxicats a l'Hospital Comarcal d'Amposta. De manera preventiva, els Bombers també han desallotjat la casa del costat, el número 14, on hi havia cinc persones que no han resultat ferides. Cinc dotacions del cos d'extinció d'incendis han donat el foc per controlat a les 3.20 hores de la matinada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta