6 de març del 2012

El mossèn de Móra d'Ebre preferia l'MTC a la plantació de marihuana

Mossèn Dámaso Ruiz, el rector de la parròquia de Móra d'Ebre, va advertir en la seua homilia de diumenge que la palntació de marihuana projectada a Rasquera podria ser "més perjudicial" per a la comarca de la Ribera d'Ebre que el magatzem temporal centralitzat (MTC) de residus nuclears que finalment no s'ha instal·lat a Ascó. Així ho publica el diari La Razón, que recull unes declaracions del mossèn a l'agència Efe. De fet, en la seua homilia mossèn Dámaso Ruiz també va denunciar la "degradació moral de la comarca", i va fer una crida a la mobilització per evitar que la Ribera d'Ebre es puga convertir en el "Medellín del nostre país".

Aquesta no és la vegada, però, que els mitjans de comunicació d'abast nacional i estatal es fixen en mossèn Dámaso Ruiz. De fet, l'any 2009 va aparèixer al programa de TV3 'Quin País', quan el presentador Llucià Ferrer va visitar la població de Vinebre. Però més recentment, també van explicar el seu cas al programa 'El día después', de Canal+. I és que abans de ser capellà, mossèn Dámaso Ruiz era conegut com Dámaso Perico, un dels afeccionats del CD Espanyol que més animava l'equip a l'estadi de Sarrià.



Imatge Edu3.cat

3 comentaris:

  1. Buff, sol cal veure el video per saber com és. Potser ha vist el moment per tornar a sortir de l'anonimat i donar-se el gust de sortir als mitjans de comunicacio

    ResponElimina
  2. Santa ignorància!!!!!
    Ja, ja, ja, ja.

    ResponElimina
  3. Un altre freak tipus padre Apeles ... Dios los cria ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta