19 de març del 2012

El PP faria tornar l’Expoebre al parc municipal



El portaveu del grup municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Tortosa ha valorat molt positivament la decisió del govern de CiU de fer gratuïta l’entrada a la fira multisectorial Expoebre d’enguany. Ara bé, Xavier Dalmau ha anat encara més enllà i, durant la seua participació a l’informatiu matinal Primera Columna, ha remarcat que la gratuïtat de l’entrada a Expoebre demostra el fracàs del pavelló firal de Remolins com a seu de la fira multisectorial. Segons Dalmau, l’Ajuntament de Tortosa hauria de plantejar-se la possibilitat de tornar a traslladar l’Expoebre al recinte del parc municipal Teodor González, i deixar el pavelló de Remolins per a certàmens monogràfics dedicats al vehicle d’ocasió, al turisme o a la indústria agroalimentària.

5 comentaris:

  1. Fracas de pavello perque vatros voleu,aixi va Tortosa. Vergonyos. Damunt les fires al parque.

    ResponElimina
  2. Claro, i si se fan al parque pos malament perquè se fa malbé lo parc i los jardins...això si que és criticar per criticar, claro, com se li va ocurrir a un sociata...i damunt a un barri esquerranet en el que molts peperos pos no fiquen los peus (hi ha vida més enllà de l'Ensanche i la Simpàtica) pos claro com ha d'anar bé...No seria millor aprofitar lo que tenim, que prou mos ha costat lo pavelló per a dixa-lo morir, o nar al Temple que és més cool...també hem de mirar per tenir un equilibri de barris a Tortosa.

    ResponElimina
  3. homee!! lo que s'ha de fer es potenciar la fira,no tornar-la al parc que ja que tenim pavello donem-li un us,que d'aqui que es digui "Pavello Firal de Remolins, a part del deteriorament que tornaria a patir el pulmo verd de la ciutat

    ResponElimina
  4. Per que la gent de la política cobren per tindre idees de bombero?

    ResponElimina
  5. Tots tenim un taló d'Aquil·les.
    Vos presento el del Parc de la Fira: Lo Paiolet
    I no és l'únic. Heu vist els cotxes aparcats fins el Castell de Tenasses? Tots ilegalment amb la policia amb els ulls gerxos per posar cap multa, mira que en recaptarien de diners!
    Jo diria que està mal parit.
    I la excusa de que era per aconseguir el "tercer pont"? Anda ya!
    I, i, i, poseu ets i uts.
    Tot Remolins col·lapsat per a que els quatre que venen quincallam i els departaments de la Generalitat facin uns negoci de consum de productes de neteja i els altres la paradeta de rigor institucional.
    Fira? O campe qui pugue?
    Dalmau és un romàntic i mira, l'entenc perfectament. Al menys al Parc tenia certa màgia, quan ell era jove i pels altaveus posaven "Hey Jude"
    Però, que no ens venguen l'engendro este com una fira, perquè no ho és.
    Errare humanum est, però, tant?
    Ja dic jo que Tortosa està parida en los peus i construïda per un curret.
    Quina gran ciutat per a tan mals polítics!
    És com donar flors als tossinos.
    Que la deixen de fer d'una vegada!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta