31 de març del 2012

El PSC de Tortosa renova Joan Sabaté com a primer secretari, amb el 65,4% dels vots



L'assemblea del PSC de Tortosa ha reelegit aquest divendres a la nit l'exalcalde i senador Joan Sabaté com a primer secretari de l'agrupació local, amb el 65,4% dels vots. L'altre candidat, l'exregidor i també excap de gabinet de l'alcaldia, Eduard Ena, ha obtingut el 33,6% dels suports. Sabaté ha agraït el suport de la militància i també a Ena, “bon amic i col·laborador de sempre". Segons Sabaté, el fet que Ena haja contrastat el seu projecte de partit amb el seu "ha donat vivacitat al debat i l'ha fet més democràtic i intens”.

“Assumeixo el meu compromís amb la militància per recuperar el lideratge de la societat tortosina, i perquè les propostes dels socialistes encarin el futur amb progrés, creixement econòmic i creació de llocs de treball, i un projecte de lideratge solidari del conjunt de les Terres de l'Ebre”, ha assenyalat Sabaté. El primer secretari del PSC tortosí ambé ha valorat molt positivament l'àmplia assistència a la votació, ja que a l'assemblea hi han assistit més d'un centenar de militants.

D'altra banda, la nova executiva estarà formada per Joan Sabaté, com a primer secretari,  Ismael Roldan, com a president; Anna Ariño, com a viceprimera secretària; Enric Roig, com a secretari d'Organització; Teresa Castellà, com a secretària d'Acció Electoral; Antoni Sabaté, com a secretari de Política Municipal; Ricard Lleixà, com a secretari de Ciutadania i Societat Civil; Mariano Borràs, com a secretari d'Economia, i com a vocals Gerard Avinyó, Dolors Bel, Victòria Campos, Consol Cordero, Laura Gil, Maria López, Estrella Martínez, Eugeni Monllaó, Francesc Ramírez, Eduard Rel, Joana Subirasts i Lluïsa Vergés.

Davant del fet que s'haja votat conjuntament el primer secretari amb tota la candidadura, Sabaté ha manifestat que proposarà a la candidatura d'Eduard Ena incorporar alguns dels seus membres a la nova executiva del partit. D'altra banad, són membres nats de l'executiva els regidors i regidores, els representants de les Juntes Veïnals, els representants dels consells de barri, els secretaris de Federació, la primera secretària de la JSC, els membres de l'executiva de federació, i el coordinador del grup municipal.

Pel que fa a l'elecció dels membres del consell de federació, han estat escollits Ismael Roldan, Mariano Borràs, Anna Ariño, Pere Bonavida, Teresa Castellà, Ricard Lleixà, Pau Sabaté, Lluïsa Vergés, Eva Ortega, Enric roig, Maria López, Cristina Bel, Eduard Ena i Dolors López.

+Recupereu l'entrevista a Joan Sabaté, a Primera Columna 




Imatge PSC de Tortosa

1 comentari:

  1. Renovació?
    Quan una paraula es converteix en eufemisme.
    Diguem que continuació, és molt més correcte.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta