12 de març del 2012

ERC de Tortosa denuncia la degradació de la plaça de Ferreries-Nord

El grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Tortosa ha tornat a denunciar aquest dilluns l’estat de degradació de la plaça i de la zona verda del sector de Ferreries Nord, cosa que ja van fer en l’últim ple ordinari amb una moció que va ser rebutjada amb els vots de l’equip de govern de CiU. El portaveu d’Esquerra, Josep Felip Monclús, ha aportat unes fotografies per demostrar l’estat d’abandonament i de falta de neteja de la plaça, la qual no té nom oficial. Segons els republicans, hi ha llambordes de la plaça que estan arrencades, la zona enjardinada té falta de reg, i les vores del riu tenen el bosc de ribera ple de vegetació que no és autòctona, a més de forts desnivells que suposen un perill per a les persones. Monclús ha estat en directe a l’informatiu matinal Primera Columna. El portaveu d’Esquerra ha negat que els preocupe aquest tema només perquè ell resideix al barri de Ferreries, com li van recriminar des de l’equip de govern.

D’altra banda, el portaveu d’Esquerra ha donat suport als veïns de Ferreries en les seus accions en contra de la instal·lació d’un crematori de difunts en el tanatori privat del carrer del Comerç. Finalment, Monclús s’ha mostrat molt crític amb la situació de les obres del complex d’aigües de l’estadi municipal, aturades des de fa mesos. El portaveu d’Esquerra ha acusat el govern de CiU de tenir “idees de bomber”, quan fa gairebé un any va començar les obres de les piscines sense tenir garantit que podrien continuar amb normalitat. En aquest sentit, Monclús ha tornat a reclamar l’obertura de l’accés principal de l’estadi municipal, a través de la plaça Joaquim Bau, mentre no es reprenguen les obres del complex d’aigües. En part, ha conclòs Monclús, per afavorir el comerç d’aquesta zona del barri de Ferreries.

 

  Imatge ERC de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta