12 de març del 2012

Tortosa, en un canal de turisme italià



La catedral i la resta del patrimoni històric de Tortosa centren aquest reportatge de la cadena italiana Marcopolo TV, que es pot veure en la plataformes de pagament Sky Italia i IPTV Telecom Italia. A més, aquest canal sobre turisme, l'equivalent al canal Viajar espanyol, també té una versió en paper i a internet.

"Tortosa, ciutat de Catalunya entre la mar i la neu", afirmen en aquest programa per presentar la ruta per la capital del Baix Ebre. De fet, al web de la cadena també es pot llegir l'article -en italià- de la visita a Tortosa, amb informació d'interès i algunes propostes d'allotjament. El reportatge va ser enregistrat amb el nucli antic guarnit amb motiu de la Festa del Renaixement, i el presentador del programa va poder comptar amb les explicacions del guia local David Jiménez, autor del bloc Pinzellades de Tortosa.

1 comentari:

  1. vista des dels ulls dels turistes, Tortosa és preciosa. Sempre preferim marxar fora sense adonar-mos del que tenim a casa...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta