30 de març del 2012

Jardí fa una crida al 'sentit comú' de l'Ajuntament de Rasquera perquè ature la plantació de marihuana

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, el convergent Jordi Jardí, ha fet una crida al sentit comú a l’Ajuntament de Rasquera, perquè ature el projecte de la plantació de marihuana que l’Associació Barcelonina Cannàbica d’Autoconsum promou al municipi. Jardí ha demanat que no s’enganyi més la població de Rasquera, i ha lamentat que l’alcalde Bernat Pellisa estiga portat els veïns a l’abisme, amb la convocatòria de la consulta popular vinculant del proper 10 d’abril. Jardí va fer aquestes declaracions després del ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre en què l’equip de govern de Convergència i Unió va aprovar una declaració institucional en contra del projecte cannàbic de Rasquera. En aquest sentit, només el grup d’Esquerra va votar-hi en contra.

Cara a cara a Rasquera · D'altra banda, l'alcalde de Rasquera, Bernat Pellisa, i el portaveu de CiU a l'Ajuntament, Bernat Farnós, van protagonitzar ahir dijous al vespre un cara a cara al centre cívic de la població. L'alcalde havia convocat l'enfrontament dialèctic, que finalment el cap de l'oposició va acabar acceptant. Davant d'un centre cívic ple de veïns i veïnes de la població, Pellisa va tornar a defensar la viabilitat del projecte, i va afirmar que amb el projecte no pretenen legalitzar la marihuana, sinó tirar endavant la plantació dintre del marc legal actual. Per la seua banda, Farnós va advertir que la consulta del 10 d'abril no servirà per res, ja que serà la justícia qui acabarà determinant la legalitat i per tant la viabilitat del projecte.


3 comentaris:

  1. L'únic que trec en clar d'això és que el sentit comú del senyor Jardí no té res a veure en lo meu sentit comú.

    ResponElimina
  2. ;-) no ho sabies lo de Jardí?
    Pos fa anys que fa volar coloms als pujols del mas!!

    ResponElimina
  3. O més ben dit, fa volar coloms al mas del pujols!
    No, si la etimologia ens farà lliures!
    Jajajajjaa
    Jardí?
    Jajajajajajja
    Una era verdadera!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta