13 de març del 2012

La policia local de Tortosa enxampa un lladre amagat baix d'un llit

La Policia Local de Tortosa ha informat aquest dimarts que ha detingut un jove de 20 anys i nacionalitat espanyola, acusat d'un delicte de robatori amb força. Els agents van rebre l'avís de la propietària d'una casa situada al carrer Progrés, al barri del Garrofer, tot informant que els veïns havien vist un jove escalant la façana de casa seva i introduïnt-s'hi per una finestra. La policia es va desplaçar al lloc dels fets, que no és el domicili habitual sinó segona residència de la denunciant, i un cop a l'interior de l'habitatge, després d'un primer escorcoll, van trobar el detingut amagat sota el llit d'una de les habitacions. El jove, que no va oposar resistència en cap moment, portava els estris necessaris per transportar el material que suposadament volia sustreure, així com un ordinador i una televisió, suposadament d'un robatori anterior. El detingut, que ja ha estat posat a disposició del jutge de guàrdia, acumula diferents detencions per furts i danys.

15 comentaris:

  1. El jove portava.......un ordinador i una televisió..
    Tot baix el llit, Gustau ?. Pos si que pensava passar-hi hores ? he he he

    ResponElimina
  2. Si no s'hagués dit la seva nacionalitat algú ja hauria soltat la caixa dels trons i ja s'hauria dit: mira, un immigrant lladregot, segur que era de l'est! I hauria estat carn de canó per la propaganda racista del PxC, que qualifica de lladres tothom qui no té sang catalana (o espanyola) de fa dues generacions cap aquí...

    Aquest cop s'han quedat sense armament ni raons per atacar tota la comunitat immigrant en ple!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No son todos los que están, ni están todos los que son.

      Elimina
    2. Hi ha tants de lladres de nacionalitat catalana "pura" de din sde casa, que defensa amb tant de coratge els meus "estimats" amics angladencs, com de fora de casa...

      Només que la mania d'inculpar sense pietat a la immigració de tots els mals de la societat s'ha imposat en certs sectors de la població "de casa" (que mai arribaré a entendre del tot aquesta expressió), i no es veu els crimnals "de casa" que sempre han hagut i hi hauran, i molts són de "traje y corbata"...

      Res, que no hi ha res millor que pegar-li la culpa de tot a qui és diferent i no veure els draps bruts que tens a dins casa teva...

      Elimina
    3. Estic bastant d'acord amb tu, els de traje i corbata són molt pitjors que els carteristes i altres delinquents menors. Però també t'he de dir que de jove em van atracar algunes vegades a BCN i mai em van parlar en català. I al metro de BCN he vist bandes de magribins, romanesos, sudamericans ... els temps canvien! Suposo que els delinquents catalans de soca-rel deuen ser els de traje i corbata.

      Elimina
    4. La població immigarnt és la que més sofreix la crisi, Lluis, i molts d'ells són obligats per màfies a delinquir, si cauen les màfies cauran els criminals obligats a delinquir...encar que el saltres tampoc ens quedem curts! I parlar en català...saps que hi ha molts catalans que no usen el català si no que parlen en castellà...vulguem o no, la nostra llengua es bat enretirada d'un amanera constant!

      Elimina
    5. Cristòfol, sovint pitges més prompte la barra espaiadora que l'ultima lletra de la paraula. he he he

      Elimina
    6. No t'entenc el sentit de la frase, Jotabe.

      Elimina
    7. Po sj ocre cqu est amol tclar

      Elimina
    8. Aaaaaah! Ara ho pillo jo també.

      Elimina
    9. Pos home, què passa si abans de teclejar l'última lletra d'una paraula, tecleges la barra ? que la lletra passa a ser la primera de la següent paraula, no ?
      Com li ha "passat" a lluis.
      Però bé, era una tontada, Cristòfol.

      Elimina
    10. No hi ha cap tontada, Jotabe. Tot és important, de saber fer bé.

      Elimina
    11. L’immigrant delinqueix per les seues condicions socioeconòmiques i culturals no perquè l’obliguin.

      Elimina
    12. Això de les condicions culturals que obliguen a delinquir potser ho hauries d'explicar una mica més. Les socioeconòmiques, potser sí o potser no. Dependrà del grau i dels principis de cadascú, però per raons culturals ?

      Elimina
  3. De fet, a Barcelona, costa que et parlen en català, inclús als bars. Ara, si en algun cas està justificat l'ús del castellà es en estes circumstancies, com més internacional és l'idioma, més possibilitats que t'entengui la víctima, no ? O sigui, que no el parlin, no vol dir que no ho siguin.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta