12 de març del 2012

Rasquera signarà dos nous contractes privats per fer més marihuana

L'Ajuntament de Rasquera té previst signar aquesta setmana dos nous contractes privats de lloguer de terrenys, per plantar marihuana amb associacions d'autoconsum. Així ho ha explicat a l'Agència Catalana de Notícies l'alcalde de Rasquera, el republicà Bernat Pellisa, qui ha confirmat que entre aquestes entitats es troba la barcelonina AIRAM. Els termes de l'acord seran similars als del conveni que el ple de Rasquera va aprovar el passat 29 de febrer amb l'Associació Barcelonina Cannàbica d’Autoconsum, que podrà disposar d'una parcel·la de set hectàrees per al conreu de cànnabis destinat al consum propi dels seus associats. A banda d'aquestes dues propostes, Pellisa ha explicat que diverses entitats volen obrir negociacions amb el consistori per instal·lar-se al municipi, i que també han rebut l’interès de la Universitat de Mondragón, al País Basc, pel seu projecte de recerca i interpretació de la veritat vegetal cànnabis sativa.

2 comentaris:

  1. Negoci.
    Potser si que Rasquera acabarà dient-se "Vila cannabis".
    Només que els hi vagi bé als rasquerans. Les decepcions son doloroses, més si afecten la butxaca.
    I pobles sense res més que secà en algo s'han d'espavilar ja que la pauma, o la cabra blanca, no es que siguen feines gaire productives.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta