10 de març del 2012

Sabaté optarà a la reelecció com a primer secretari del PSC de Tortosa


L'exregidor Eduard Ena també serà candidat al càrrec, en l'assemblea del proper 30 de març · Sabaté es compromet a fer unes primàries obertes al conjunt dels ciutadans de Tortosa, per elegir el candidat del PSC a les eleccions municipals del 2015 ·

El primer secretari del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, ha anunciat aquest matí que optarà per segon cop a la primera secretaria, tot responent a la petició feta per "un nombrós grup de militants i simpatitzants" perquè conduisca "la renovació del projecte municipal encentada després de les darreres eleccions". “Poso a disposició del partit el meu treball i experiència que poden ser útils per garantir un procés fort i transparent per construir aquest projecte municipal renovat”, ha afirmat Sabaté en un acte a la seu del PSC a Tortosa. En l'assemblea del proper 30 de març, Sabaté potser haurà d'enfrontar-se amb l'exregidor Eduard Ena, qui va ser el seu cap de gabinet d'alcaldia durant els vuit anys en què l'actual primer secretari va ser alcalde de Tortosa, del 1999 al 2007. De fet, Ena celebrarà un dinar aquest dissabte al Port, en què hi assistiran altres militants i simpatitzants socialistes, com ara la també exregidora Cristina Bel.

Per la seua banda, Sabaté, que ha comparegut acompanyat dels regidors del grup municipal, i d'un bon nombre de militants i simpatitzants, ha avançat que aquesta renovació es concretarà amb la celebració d'unes primàries obertes al conjunt de la ciutadania, per escollir el candidat o candidata a l'alcaldia i el nou lideratge municipal. “El nostre objectiu, com ho estem fent en altres àmbits del partit, és reforçar la connexió amb la ciutadania, escoltar la seua voluntat i donar un impuls renovat al nostre projecte, al servei d'una Tortosa forta que reforci la seva capitalitat com a motor de creixement per a la nostra ciutat i el conjunt de les Terres de l'Ebre”, ha conclòs Sabaté.

Imatge PSC

4 comentaris:

  1. Sabaté I versus Sabaté II.
    Em recorda una peli de gladiadors romans.
    ;-)

    ResponElimina
  2. Otro error más del Sr. Sabaté ...

    Y con este ya son muchos desde 2007 ... ( sín contar los de antes de 2007 ) ...

    Y ahora nos hablarán de renovación de ideas y personas, je, je, je ...

    ResponElimina
  3. Y per a quan escriure una mica de la història de Tortosa, o així?
    Te molt que contar, només sigue la seua visió de la transició i la democràcia.
    Jo animaria a Joan Sabaté a que ens donés les seues versions.
    I que deixés d'un cop la política activa. La seva oportunitat de fer coses per Tortosa ja s'ha acabat. Te, fins i tot, obra emblemàtica en el seu haver, lo Pavelló Firal. Ja està bé. S'ha guanyat un lloc a la història, suposo que com volia.
    Per una altra banda, Ena ha nascut a l'ombra de Sabaté. Per això, encara que no el crec el candidat ideal, algo canviaria al PSC. I és que tenen tantes coses que canviar, vist lo vist, que els hi deu fer por començar.

    ResponElimina
  4. El dofí s'ha transformat en tauronet.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta