10 de març del 2012

Una empresa de Reus ja ven samarretes amb la marihuana de Rasquera


La plantació de marihuana de Rasquera ja és més que un projecte del pla anticrisi de l'Ajuntament riberenc. També és una manera de fer diners, a través del marxandatge. L'empresa reusenca Avellana Digital ha posat a la venda aquest dijous, a través de la seua web comercial Productes de la Terra, alguns productes de marxandatge amb motius sobre Rasquera i la seua plantació de marihuana. Es tracta de tres samarretes amb lemes com 'Rasquera, la Catalunya Tropical' o 'I love Rasquera' acompanyats de fulles de marihuana com a símbols.Un dels socis d'Avellana Digital, Miquel Saperas, ha explicat a l'Agència Catalana de Notícies que es tracta d'una iniciativa aliena al municipi de la Ribera d'Ebre o a l'associació cannàbica. De fet, l'empresa aprofita els temes d'actualitat per oferir marxandatge que puga tenir una vessant humorística o reivindicativa. Així, aquest web comercial difon tota mena de productes dels Països Catalans.

La pàgina web productesdelaterra.cat està en funcionament des de fa nou anys i va nàixer amb l'objectiu d'omplir el que des d'Avellana Digital consideraven un buit en el mercat català. El web comercialitza i difon tot tipus de productes dels Països Catalans, des de llibres, CD's o tèxtil, fins a un ampli ventall de complements. Una part dels beneficis que s'extreuen amb les vendes es destinen a finançar entitats o mitjans de comunicació col·laboradors. Avellana Digital treballa des de fa deu anys amb empreses dels sectors del disseny gràfic, Internet i multimèdia.

1 comentari:

  1. Si senyor, empreneduria en temps adversos i publicitat gratuïta per aquells que s'els riuen a la cara

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta