30 de març del 2012

Un home intenta matar la seua exparella al Perelló i després se suïcida


Un home s'ha suïcidat aquest divendres al migdia al Perelló, després d'haver intentat matar la seua exparella a ganivetades. Segons ha pogut saber l'ACN, l'home hauria anat a casa de la que havia estat la seua dona -tots dos de nacionalitat romanesa-, i que ara compartia pis amb dos homes més, amb la intenció de matar-la pres per la gelosia. La dona, però, que està ingressada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa fora de perill, hauria aconseguit salvar la vida tot i tenir ferides a la mà i a la cuixa. Després, l'home hauria tornat a casa seva per penjar-se. Fonts coneixedores del cas han apuntat que el mòbil del succés seria passional.

Els fets han tingut lloc pels volts de les dues del migdia, quan l'home s'hauria dirigit a l'habitatge del carrer del Sol número 47, on vivia la seua exparella, amb la suposada intenció d'atacar-la mortalment. L'agressor hauria atacat la noia al carrer, just davant de l'immoble, intentant-li clavar el ganivet al coll. Ella l'hauria intentat aturar retenint l'arma amb les mans, ocasionant-li ferides -també ha patit talls a les cuixes-. La intervenció d'un veí, alertat pels seus crits d'auxili, hauria permès separar-los. L'home ha acabat fugint cap a casa seua, al pròxim carrer de Sant Joan, on poc després ha aparegut penjat al terrat.

L'alcalde del Perelló, el republicà Ferran Cid, ha lamentat els fets i ha apuntat que l'agressor hauria actuat mogut per la gelosia. Després de diversos conflictes i baralles, la noia va decidir fa un temps abandonar-lo per anar-se'n a viure a la casa de dos compatriotes.


Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta