1 d’abril del 2012

Veïns i treballadors del barri del Temple de Tortosa protesten contra l'ampliació de la zona blava


Un grup de veïns i treballadors del barri del Temple de Tortosa s'han concentrat aquest dissabte, convocats a través de les xarxes socials, a la plaça del Carrilet. Protestaven contra l'ampliació de la zona blava al barri la qual consideren "un abús". Alguns treballadors de la zona han apuntat que, en haver-se de traslladar en vehicle particular a la feina, poden arribar a pagar fins a 10 euros diaris per aparcar a les noves places de zona blava. Dilluns, el ple de Tortosa votarà una moció d'ICV que reclama que es congelen els aparcaments de pagament al barri del Temple fins que l'empresa adjudicatària no comenci a construir les obres que anaven lligades a aquesta concessió.

Les obres que ha d'executar l'empresa adjudicatària de la zona blava són el pàrquing soterrat de la plaça Mossèn Sol, i la mateixa plaça, del barri del Rastre. La moció que Iniciativa-Entesa per Tortosa presentarà al ple del pròxim dilluns també demana explicacions pel retard en la construcció de les piscines i l'aparcament de la plaça Joaquim Bau, obres adjudicades totes a la mateixa empresa, Quatuor.

Imatge ACN


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta