25 de maig del 2012

Banderes del Barça i de l'Athletic en un edifici de Tortosa, a poques hores de la final de Copa

La rivalitat entre el FC Barcelona i l'Athletic de Bilbao, davant de la final de la final de la Copa del Rei d'aquest divendres a la nit, ja es respira en aquest bloc de pisos de l'avinguda de Remolins, molt a prop del pavelló firal de Tortosa. Els veïns d'aquest edifici han penjat una bandera de l'Ahtletic i una senyera amb els colors del Barça en els balcons de l'edifici, quan faltes poques hores per al partit que s'ha de jugar a l'estadi Vicente Calderón de Madrid. De fet, sembla que la majoria dels aficionats dels dos equips s'han posat d'acord en una cosa: en què la final de la Copa del Rei ha de ser una festa del futbol, al marge de si hi ha xiulada o no a l'himne d'Espanya i als membres de la Casa Reial.

8 comentaris:

  1. //*// No pot ser que l'any que ve jugara lo cd tortosa contra l'alcanar?

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. ignorant, ho dius per algo especial l'Alcanar ? Que sàpigues que també li tocarà jugar contra Gandesa, Jesús i Maria, Remolins, La Cava, Roquetenc i el Catalònia que espero s'acabi de confirmar la permanència, encara que sigui l'últim partit.

    ResponElimina
  4. Ximo, ja no ets lo que eres.
    Ho dic pels colors de les banderes, home. ejen ejem.

    ResponElimina
  5. No en facis cas. Deu ser l'edat, o el teu humor per a intel·ligents.

    ResponElimina
  6. Però si estas fet un xaval.

    ResponElimina
  7. Fa uns dies (coincidint amb la visita de Mas al campus de les Terres de l'Ebre) aquests dos mateixos balcons lluïen un cartell contra les retallades i un altre on deia que el president no era benvingut. Però això, lamentablement, no va ser notícia. Vivim en un país on és més important el futbol que la salut i l'educació. Trist, molt trist.

    ResponElimina
  8. Fas be de dir-ho, ara jo ja ho se.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta