30 de maig del 2012

Comunicat de l'Assemblea d'Estudiants de les Terres de l'Ebre sobre el desallotjament del campus de la URV

"Avui, dimecres 30 de Maig ha hagut un desallotjament al campus terres de l’Ebre de la universitat Rovira i Virgili (Tortosa), traient a alumnes de les aules impedint la continuïtat de les classes, desallotjant de la biblioteca a aquells estudiants que es preparen per als exàmens, a les professores que es trobaven treballant als seus despatxos...

A les 16:50 de la tarda s’ha anunciat que tothom abandoni el campus sense explicació alguna. A les 17:00h el campus es trobava tancat. Casualment, hi teníem previst tancar-nos dins al campus a partir de les 20:00h per mostrar el nostre desacord PACÍFICAMENT davant les pujades de les taxes i la privatització de la escola pública superior.

Considerem que és un atac directe a la llibertat d’expressió, per això informem que demà i sempre estem disposats a continuar amb les nostres reivindicacions.

Demanem als mitjans de comunicació que difonguin aquest missatge per a que tothom sigui conscient del que està passant.

Atentament: Assemblea estudiants Terres de l’Ebre"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta