22 de maig del 2012

Josep Curto: ‘La crisi és fruit d’una gran estafa mundial’



L’exdiputat del PP al Parlament de Catalunya, el tortosí Josep Curto, s’ha mostrat aquest dimarts molt crític amb la gestió que el govern de l’Estat està fent de la crisi, i en especial de l’anomenada reforma del sistema financer. Durant una entrevista a l’informatiu matinal Primera Columna, Curto ha afirmat que la nacionalització de Bankia suposa un rescat amb diners públics. I que el cas de Bankia, al costat de les lluites internes del PP i la descoberta d’un dèficit ocult a la Comunitat de Madrid, posa de manifest que tot s’ha construït al voltant d’una gran mentida.

Curto ha remarcat que un informe recent ha advertit que a Espanya hi ha més de dos milions de xiquets i xiquetes que estan al límit de la pobresa. Mentrestant, la gent senzilla s’està portant molt bé, perquè és conscient que travessem una crisi molt important. Però els grans polítics i els mercats, segons Curto, estan girant l’esquena al patiment de la ciutadania.

L’exdiputat tortosí ha lamentat que hi ha grans empreses que s’estan aprofitant de la crisi. En aquest sentit, Curto ha denunciat una gran conxorxa entre consultores i grups d’inversió com Goldman Sachs, el Banc Central Europeu, i les màximes institucions europees. Per tant, Curto ha afirmat que més enllà de la crisi econòmica, estem patint una gran estafa mundial que ha provocat una crisi global.

5 comentaris:

  1. Vaja, Josep Curtu ve a dir el mateix que jo i esmenta a Goldman (home d'or) Sachs, com no!

    ResponElimina
  2. Jo també penso lo mateix.

    ResponElimina
  3. Això és molt senzill d'explicar, quan un treballador no pot pagar la hipoteca va Bankia i el desnona deixant-lo al carrer i embargat de per vida, quan Bankia no pot pagar el seu deute va el govern i roba diners a la ciutadania per a donar-li al banc a fons perdut. Si el ministre d'economia era directiu del banc on va esclatar la crisi financera al 2008. A robar carterassssssssssssssss11111111

    ResponElimina
  4. Después, quan algun personatge d'estos lis passa algo, tothom, oh pobret, que bona persona era.

    ResponElimina
  5. M'agradaria que ens expliqués els diners que cobren i com els polítics de l'ajuntament de Tortosa, també en dietes ja que ells no deixen molt clar el tema... especialment el senador de Tortosa, Mr.Pataqueta i la sra.Roigé.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta