29 de maig del 2012

L'entrevista de Germà Bel a 'Singulars' esdevé tema del moment de Twitter

Ja es troba disponible al servei 3alacarta el programa 'Singulars' del canal 33, en què avui Jaume Barberà ha parlat amb el canareu Germà Bel sobre la crisi i la gestió de les infraestructures a l'Estat espanyol. Un programa que, durant la seua emissió, ha fet bullir Twitter, fins al punt que #Singulars, el mateix Germà Bel i Jaume Barberà han estat temes del moment (trending topics) al llarg de la nit. Durant la seua intervenció en el programa, Bel -expert en infraestructures i catedràtic d'Economia Aplicada a la Universitat de Barcelona- ha explicat per què Espanya té en construcció tres vegades més de línies d'alta de velocitat que França, i sis vegades més que Alemanya. De fet, ha denunciat la disbauxa hispana en la construcció d'aeroports, autopistes i línies de tren d'alta velocitat. També ha demostrat que la concepció radial de comunicacions que comença a implantar-se el 23 d'abril del 1720 amb Felip V no és gaire diferent que la que tenim ara a l'Estat espanyol.

2 comentaris:

  1. Dóna gust sentir a gent com Germà Bel, que sense renegar de l'accent ebrenc, pugue exposar realitats i situacions de una manera raonada, directa i sense demagogies ni subterfugis, fugint d'extremismes...podreu estar d'acord o no en les seves tesis però la manera d'explicar i les seves formes són impecables. Felicitats Germà!!

    ResponElimina
  2. Res a veure amb Sala i Martin, sense anar més lluny. Que, encara que també pugui ser didàctic, jo, no me'n fio.
    Ara, amb confiança, cal anar a tantes tertúlies ?
    Quines hores dedica a la universitat ?
    Jo li preguntaria, qui li ha fet més cas, Felipe Gonzalez quan l'assessorava als anys 80 o Mas ara que també l'assessora a traves de l'anomenat consell de savis que presideix l'amo d'abertis ?. Si hi trobeu una mica d'ironia, és que hi és.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta