31 de maig del 2012

Móra d’Ebre es prepara per ser la capital literària del territori amb la fira Litterarum



Móra d’Ebre celebra de l’1 al 3 de juny la cinquena edició de la fira Litterarum, la fira d'Espectacles Literaris que complementa la novena edició de la Fira del Llibre Ebrenc. Hi haurà noms tan destacats com Rosa Maria Sardà, Gertrudis i Carme Pla, tot interpretant textos d’autors tan importants com Josep Maria de Sagarra, J.V. Foix o Pere Calders. En aquest sentit, Litterarum esdevindrà un any més una cita de referència per a professionals, programadors i seguidors de la literatura en llengua catalana posada en escena, que es podran visualitzar i escoltar textos literaris, en tots els seus formats, en un total de 19 espectacles. Així ho ha explicat aquest dijous Albert Pujol, director de la fira Litterarum de Móra d’Ebre, durant una entrevista a l’informatiu matinal Primera Columna.

D’altra banda, el director de la fira Litterarum i de la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d’Ebre ha remarcat que ja hi ha inscrit uns 50 programadors culturals que han confirmat la seua assistència al certamen. Una xifra que ha desbordat les previsions dels organitzadors. A més, Pujol ha destacat algunes de les novetats més interessants del programa d’enguany. De fet, han hagut d’elegir només 19 espectacles, d’entre un total de més de 200 propostes, i això els ha permès garantir la qualitat.

D’altra banda, Pujol també ha repassat els aspectes més interessants de la novena edició de la Fira del Llibre Ebrenc, que comptarà amb una trentena d’autors i una quinzena de llibreries i editorials. A més, la novena jornada del llibre ebrenc tractarà de 'Literatura i recerca històrica', amb la participació de l’escriptor i periodista Martí Gironell. D’altra banda, enguany clourà els actes l'escriptor i crític Jordi Llavina, amb una conferència sobre el plaer de la lectura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta